dane provoditi ispunjeno

Danijela Dvornik se vratila u toplije krajeve i gušta u najslađem društvu

25.03.2022 u 12:05

Bionic
Reading

Nakon kratkog boravka u Zagrebu, udovica kralja funka Dine Dvornika otputovala je u Dalmaciju gdje se posvetila svojim rutinama - pripremanju zdrave hrane (i pokazivanja iste javnosti), vježbanju, a one koji je prate razveselila je fotografija iz šetnje sa svojim mezimicama Lumi Wren i Balie Dee

'Proljeće, sunce, vrućina, Split i djeca. A tko ovo može platiti?', opisala je fotografiju Danijela Dvornik na kojoj pozira sa svojim unučicama, kćerima Elle Dvornik. Najpoznatija domaća baka dobila je zanimljive komentare.

'Ne mora se sve platiti da bi u životu uživao i bio sretan', 'Predivno more, zavidim vam', 'Kako vas je lijepo vidjeti', poručili su joj sljedbenici.

'Misli svako da je baka biti lako, ali stvarno. Obožavam unučice i koliko god je teško, koji put i preteško, ipak se trudim biti prava baka. To nije ona baka koja dođe samo na pola sata, nego baka koja se zaista s njima druži i maksimalno im se posveti. Lumi je još mala i nema nikakvu interakciju, ali Balie je sad zabavna i smiješna, tako da koliko god naporno bilo, stvarno je zabavno. Uživam biti baka, izjavila je ranije za Ultra.ba.

  • +4
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX