PUCA OD SREĆE

Danijela Dvornik se hvali: 'Život mi je pun radosti i veselja'

15.02.2020 u 12:36

Bionic
Reading

Osim što s velikim nestrpljenjem iščekuje rođenje Ellinog drugog djeteta, njezina majka i blogerica danas puni 53. godine. Udovica kralja funka imala je potrebu na društvenim mrežama opisati kako se osjeća, a očito je da nikada nije bila sretnija

'Da, danas je taj dan, moj rođendan. Dan kao i svi drugi dani s tom iznimkom što je subota i vani je sunce. Poruke stižu a s njima i čestitke. Pedesetitreća polagano klizi za sad. Sve dok se ne ubrza, mater joj njezinu, pa protutnji u galopu kao da je netko tjera. Ali nema veze, isto se ne dam brojkama. Stvarno, brojke me malo prestraše, ali generalno osjećam se kao u 40-ima. Nikad nisam bila aktivnija, kreativnija, puna snage, mirnija i zadovoljnija. Život mi je pun radosti i veselja. Moj najveći i najiščekivaniji poklon ove godine stiže za koji tjedan. Bit će to opet malo i slatko klupko.Hvala @elladvornik Toliko sam uzbuđena da mi ni rođendan nije neki Hype. Bez obzira na sve, sad cu se srediti, otići ću do frizera na feniranje, pa će moja noga kročiti na Špicu radi prijateljice', poručila je Danijela i zahvalila se onima koji su joj čestitali rođendan.

Mami Danijeli čestitala je Ella, koja se već nekoliko dana nalazi u bolnici:

'Ako vam ponekad ide na živce što vam 'skačem iz paštete', nemojte kriviti mene. Najviše je kriva OVA ŽENA koja se rodila na današnji kobni dan prije točno 53. godine i time zapečatila sudbinu vašega news feeda. Ali, moram joj to oprostiti jer čak i sa 53. godine mi dolazi doma slagati namještaj kao da joj je 23! Sretan rođendan, Mama', napisala je blogerica.

Mnogima je već dobro poznato da je Danijela Dvornik godinama aktivna u treniranju i često ističe kako je ponosna na svoju liniju, ali iznad svega uživa u ulozi bake. Nerijetko pokazuje kako provodi vrijeme čuvajući svoju mezimicu Balie Dee.