RIJEŠILA SE PODBRatKA

Sve za ljepotu: Danijela Dvornik kaže da se više ne bori s kilogramima, a otkrila je i da se podvrgnula jednom zahvatu

06.02.2020 u 12:42

Bionic
Reading

Mnogima je poznato kako je udovica kralja funka dugo vodila 'bitku' s kilogramima, no uz čvrstu volju, odricanje te uravnoteženu prehranu i vježbanje u odličnoj je formi i zadovoljna svojom linijom. Pratiteljicama na društvenim mrežama sada često daje savjete o mršavljenju i ljepoti. Prije desetak godina je bila na liposukciji podbratka, a sada ga je opet maknula

Danijela Dvornik u lipnju je najavila da ide isprobati aparat najnovije tehnologije u oblikovanju tijela. Zahvaljujući metodi CoolSculpting skinula je podbradak i tvrdokorne masne naslage s donjeg dijela leđa. Taj je zahvat postao hit u svijetu, a podvrgnule su mu se brojne zvijezde poput Kim Kardashian, Mariah Carey, Lindsay Lohan i Jennifer Aniston. To je nekirurška metoda u kojoj se vakuumom usisa dio koji se tretira i smrzava pri temperaturi od -14 stupnjeva.

'Ne možeš odmah vidjeti rezultate kao kad napraviš neku operaciju pa te za sedam dana nedostaje pola. Treba neko vrijeme da se sve 'izmetabolizira'. Nemaš osjećaj da si izgubio masno tkivo dok ne vidiš slike. Baš sam se iznenadila. Stvarno. Kad su me prvi put fotkali i fotograf je na kontroli odmah vidio razliku kao i ja', pohvalila se Danijela za 24sata.

Podbradak je micala i prije desetak godina. 'Generalno imam malu bradu i uvijek mi je problematična bila mršava ili debela. To je moment na mom licu koji mi je išao na živce, ali to je tako. Išla sam vidjeti hoće li mi se podbradak smanjiti. S obje verzije, i liposukcijom i CoolSculptingom dobri su rezultati', ponosna je. Zdravo jede i ničeg se ne odriče te redovito vježba.

'Ne borim se više s kilogramima. Što sam se borila, to sam se izborila. Sad održavam kilažu. Vježbanje nije samo skidanje kila. To je način života. Idem redovito u teretanu, na Sljeme, trčim... Vježbam kad god stignem jer se bolje osjećam', još jednom je pričala o svom životnom režimu.