sad će uživati

Pohvalila se: Danijela Dvornik je napokon gotova s kuhinjom, pokazala je konačni ishod

22.04.2021 u 10:18

Bionic
Reading

Blogerica i udovica kralja funka Dine Dvornika redovito pokazuje kako izgleda njezina svakodnevica na otoku Braču. Mnogi s veseljem dočekuju njezine nove objave bilo je da je riječ o rekreaciji u prirodi, kulinarskim delicijama, uređivanju maslinika ili kreativnim rješenjima u svom domu. Zadnje je uređivala kuhinju, a sad možemo vidjeti i kako izgleda u konačnici

Otočki život možda se mnogima može činiti dosadnim i monotonim, ali ne i kad je Danijela Dvornik u pitanju. Završava radove na obiteljskoj kući u Sutivanu, a nema ljepšeg osjećaja od spravljanja specijaliteta u novoj kuhinji koju je čini se, zgotovila.

'Sad je sve na svom mjestu, konačno', opisala je 54-godišnjakinja fotografiju koju je objavila na Instagram storyju. Prije nekoliko dana objasnila je da joj nedostaje samo hladnjak kako bi sve bilo na svom mjestu, no u međuvremenu on je stigao. Mnogi su sljedbenici pohvalili njezin kutak sreće, a neki su i tražili savjete oko uređenja doma, na što im je udovica kralja funka strpljivo odgovorila.

Nedavno je blogerica najavila još jedan pothvat - uređenje terase, premda je rekla da jedva čeka da radove privede kraju jer joj je dosta alata, prašine, građevinskog materijala i majstora.