I MAMA BI, KĆERI

Torbu Elle Dvornik s kojom je oduševila obožavatelje komentirala je i mama Danijela: 'Mogla bih otplatiti kredit za auto'

02.05.2021 u 12:56

Bionic
Reading

Zahvaljujući novom kreativnom direktoru, britanskom dizajneru Danielu Leeju, talijanska modna kuća Bottega Veneta postala je najpopularnijim brendom današnjice. Profile društvenih mreža trendseterica diljem svijeta krase modeli njihovih popularnih torbi s lancima, a nije joj odoljela ni Ella Dvornik

Nedavno se Ella pohvalila stajlingom koji je uključivao Burberryjeve hlače, no dupli kroj nije najbolje sjeo njenim pratiteljima pa su se pitali nije li obukla i svoje i Charlesove.

No, zato je zelena torba s potpisom Bottega Veneta, izazvala oduševljenje velikog broja Ellinih pratitelja.

Riječ je o modelu Chain Casette, čija je cijena 'skromnih' 3.200 eura, ili nešto više od 24 tisuće kuna, a upravo je to bio povod za bolno iskren i duhovit komentar Elline mame Danijele Dvornik.

'Za cijenu ove torbe mogla bih', napisala je uz fotografiju trendi torbe Danijela u Instagram Storyju pa navela tri krupne stavke.

Prva je kompletno završavanje projekta kuća u Sutivanu, druga putovanje na Kilimandžaro ili mjesec dana po Južnoj Americi, a treća otplata kredita za auto.

'Svejedno, ne bih imala ništa protiv da je moja', dodala je Danijela i četvrtu stavku, uz hashtagove #ahmizene i #apsolutnopredivna.

Za trendom torbi s lancima poveli su se i drugi brendovi, a torba Coussin francuskog brenda Louis Vuittona u prvim tjednima proljetne sezone postala je must have modelom u modnim krugovima.

Za one koji bi rado otplatili kredit i ponovili se s trendi torbicom, dobro je znati da su svoje mjesto pronašle i u aktualnim kolekcijama s potpisom pristupačnih high street brendova, a više o tome doznajte od naših modnih stručnjakinja.

  • +32
Torbice s detaljem lanca Izvor: Promo fotografije / Autor: promo