SRETNA I ZADOVOLJNA

Danijela Dvornik napokon otkrila svoj ljubavni status

tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

O ljubavnom životu Danijele Dvornik nakon smrti supruga Dine Dvornika špekuliralo se već nekoliko puta. Osim toga pričalo se da ljubi 20-godina mlađeg odvjetnika no Danijela nikada nije javno htjela potvrditi postoji li u njezinu životu netko poseban, a sada je i to razjasnila

Da ni nakon smrti voljenog supruga Dine, Danijela Dvornik nije prestala vjerovati u ljubav, dala je do znanja nekoliko puta.

'Ljubav je ono što me pokreće. Jednom kad upoznaš sva lica ljubavi, kad je primiš i daruješ, kad se opiješ njenom ljepotom, ne možeš bez nje, a ona ima bezbroj oblika, lica, boja i mirisa, ona je esencija našeg života. Užasno je živjeti na ovom svijetu bez te spoznaje. Ljubav je svuda oko nas, a ponekad je ne vidimo, ne primjećujemo i zanemarujemo…’, pisala je prije nekoliko godina poznata Dalmatinka za koju se nagađalo da je bila u vezi s mlađanim odvjetnikom.

Danas sam se sredila konačno. #morašmislitinasebe #kadnemašfrizurunijetodoničega

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Osim toga Danijela se potpuno posvetila svom izgledu na kojem je naporno radila. Izgubila je nekoliko kilograma i poradila na imidžu, zbog čega su mnogi mislili da je zaljubljena do ušiju.

O temi svog ljubavnog statusa odlučila je progovoriti sama blogerica koja je putem Instagrama poručila: ‘Ljubavni status: Spavam u svom krevetu dijagonalno’.

Time je 51-godišnjakinja jasno dala do znanja kako u njezinu životu trenutno ipak ne postoji muškarac koji će zamijeniti njezinu veliku ljubav, kralja funka, Dinu Dvornika.

Osim toga Danijela se ovom objavom našalila kako će se nakon nekoliko tjedana čuvanja unučice Balie Dee, napokon odmoriti i naspavati.

  • +6
  • +3

Danijela Dvornik

Izvor: Facebook / Autor: Facebook

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!