brač je inspirira

Danijela Dvornik pokazala djelić svoje novouređene oaze

25.05.2020 u 10:24

Bionic
Reading

Blogerica i udovica kralja funka Dine Dvornika već danima boravi na svom omiljenom otoku. Ondje dane krati uređivanjem vrta i dotjerivanjem detalja u kući koju je prošle godine potpuno renovirala, dok su večeri rezervirane za hranu, vino i dobro društvo

Danijela Dvornik već neko vrijeme prakticira zdraviji i aktivniji životni stil i svoje tijelo ne zanemaruje niti jednog dana. Na Braču gdje boravi već neko vrijeme, puno šeta i trči, a pohvalila se i vještinama SUP-a, odnosno uspravnog veslanja na dasci.

U najnovijoj objavi je pak podijelila svoju radost zbog nove spoznaje i za sad nepoznate odluke.

'Danas je bio dan za guštanje. Započeo je oblačno s kišom a završio sa suncem. Napravila sam dobru šetnju i nju završila s jednom odlukom koja mi se stalno motala po glavi. Danima. I što mi se dogodi? Sretnem osobu koja mi je baš trebala i odluku sprovedem u stvarnost na obostranu radost. Bit će zanimljivo. Ali o tom po tom', kaže dobro raspoložena Danijela pored fotografije na kojoj pozira u prirodi.

Ponovo je svojim pratiteljima pokazala djelić svoje novouređene oaze. Najprije se pohvalila svojom terasom na kojoj provodi jutra.

Mnoge je posebno oduševila je i fotografijom kuhinje.

'Ponekad razmišljam o nekim ljudima koji uza sve što imaju i posjeduju, ne pronalaze nikakvu ljepotu u životu, niti znaju kako stvoriti ljepotu. Nije ljepota života uzrokovana samo onim što stvarate iako u tome ima dosta onoga što u stvari jeste, nego i odnosom prema svojoj okolini, ljudima, životinjama i prirodi. No, neki to ne razume niti žele razumjeti. Ali nema veze. Nedjelja je, a ovdje je svaki dan nedjelja, ako ne pogledam u kalendar, ne bih ni znala koji je datum niti dan u tjednu. Odradila sam trening sad se bacam na kuhanje ručka', poručila je Danijela.