IZAZOVNI DANI

Danijela Dvornik otkrila kako je u karanteni s dvije male unučice

27.03.2020 u 13:06

Bionic
Reading

Udovica kralja funka Danijela Dvornik nedavno je po drugi puta postala baka. Njezina kćer Ella Dvornik na svijet je donijela drugu kćerkicu. Suočeni s novonastalim situacijama potresa i izolacijom zbog koronavirusa, baka Danijela preselila se privremeno kod svojih najmilijih

Prije nekoliko dana Danijela Dvornik privremeno je preselila kod svoje kćeri Elle Dvornik, kako bi vrijeme u izolaciji provela što bliže uz najmilije. Baka Danijela zbog toga je iznimno sretna, no sada napominje da s dvije bebe u kući nije ni malo lako izdržati ove teške dane.

‘Jučer sam od straha i zemljotresa pobjegla k Elli. Nije mi bilo ugodno samoj u stanu u tim novim okolnostima. A i falile su mi CURE. Kako ste vi danas? Je li lakše?’, poručila je Danijela prije nekoliko dana s velikim osmijehom na licu, da bi sada upozorila kako je djeci ipak jako teško u zatvorenom:

‘Ne znam kako je vama u karanteni ali djeci nije nimalo lako. Balie svako jutro želi u vrtić. Fale joj prijatelji. U nedostatku vrtića, svako jutro organiziramo igre, pokušavamo joj ispuniti vrijeme ali ništa ne može nadomjestiti fizičku aktivnost na zraku’.

Kreativna baka Dvornik posvetila se svojim unučicama i tako olakšala svojoj 28-godišnjoj kćeri Elli koja je prije mjesec dana na svijet donijela svoje drugo dijete, kćer Lumi Wren.