VRIJEME SAMO ZA NJU

Putovanje se isplatilo: Danijela Dvornik javila se iz tropskog raja

26.04.2023 u 17:15

Bionic
Reading

Već je nekoliko dana Danijela Dvornik svojim objavama dala naslutiti kako se i ove godine sprema na neko daleko putovanje, a sada je otkrila i konačnu destinaciju za 'punjenje baterija'

Čak 20 sati provela je Danijela Dvornik putujući do mjesta gdje će provesti idućih nekoliko dana, a da se 'muka' isplatila pokazala je već prvim snimkama i fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama.

Nakon fotografije iz aviona, pa poziranja na aerodromu s koferima i ostatkom putnika, poznata Splićanka napokon se smjestila u rezerviranom smještaju na Maldivima i nakon ispijenog espressa, kako bi 'došla k sebi', požurila je na plažu.

'Dragi moji, evo me nakon 20 sati putovanja. Mijenjanja tri aviona i jednog broda. Konačno smo stigli na naš otočić, odnosno na jedan od onih na kojem se nalazi naš resort. I evo sad sam se okupala maloprije, stvarno mi je trebalo to. More je toplih trideset stupnjeva, tako da je to jednako kao vanka - ustvari jedna kada. Mislim da ću se ispod tuša morati malo osvježiti, ali trebalo mi je. Popila sam jedan jaki esspresso nakon ovog napornog putovanja - treba se malo patit za doć do ove ljepote', govori u videu kojeg je objavila na TikToku, dok je na Instagramu odlučila pokazati bajkovito okruženje u kojem uživa.

Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

Fotografije s plaže oduševile su sve njezine pratitelje, a ispod njih je napisala: 'Ne znam što da vam napišem kad fotografije govore sve'.

Kako je otkrila u drugom videu na TikToku, na Maldive je otišla s jednom putničkom agencijom koja organizira 'girls only' putovanja, a zajedno s Danijelom tamo je otputovalo čak 27 žena, koje se do tada nisu poznavale.