Uz poziranje u spavaćici

Danijela Dvornik o svojoj kući na Braču: 'Nisam toliko bogata da kupujem jeftine stvari'

30.06.2023 u 08:50

Bionic
Reading

Udovica Dine Dvornika obiteljsku kuću Dvornikovih u Sutivanu na otoku Braču je pažljivo i s ljubavlju uređivala, a godine su joj trebale da je dotjera kako je htjela. Fotografijama nakon uređenja se povremeno pohvali na društvenim mrežama, a znamo i kako joj ondje izgleda svakodnevica

Na Braču je, poznato je mnogima, Danijela Dvornik prije nekoliko započela život iz snova. Ideja o preseljenju u Sondje postojala još otkad je tamo dolazila sa svojim suprugom neprežaljenim kraljem funka Dinom Dvornikom s kojim je planirala život na otoku u 'starijim godinama'.

U novom obraćanju fanovima na Instagramu pokazala se u spavaćici i poručila: 'Malo bure noćas i odmah se bolje spavalo. Prva jutarnja kavica u totalnoj tišini ,mirisima i bojama učini da i najveće brige ustuknu. Nekoliko čarobnih trenutaka uz kavu iscjele dušu i tijelo i pripreme za novi početak još jednog dana u životu. Bogastvo je to, nemjerljivo bilo kakvim novcem'.

Danijela se jednom se prilikom našalila i kako će preseliti u Istru, što bliže zetu i kćeri, no ubrzo su svi shvatili kako je bila riječ o blagoj provokaciji. Na 'svom' otoku vodi aktivan život, a bavi se maslinarstvom.

  • +2
Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic

'Imam oko 50-60 stabala maslina i bit će i nešto novih. Lijepo je biti u prirodi i u polju. Umoriš se, ali vidiš plodove tog svog rada. Biti na otoku, a nemati zanimaciju nije dobro, moraš nešto imati raditi cijeli dan. Družim se s prijateljima, u prirodi smo cijeli dan, kuhamo, beremo masline, dođemo doma satrani, ali sretni. To me baš veseli', ispričala je svojedobno za Slobodnu Dalmaciju.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević