Presretna glumica

Dan za slavlje u obitelji Ecije Ojdanić: 'Najvažnije da se ljubav množi'

30.05.2019 u 16:55

Bionic
Reading

Zgodna 44-godišnja Drnišanka sa svojim drugim suprugom, redateljem i scenaristom Robertom Orhelom, slavi devetu bračnu obljetnicu. Dio svog slavljeničkog ozračja podijelila je i emotivnom porukom na Instagramu, nostalgičnim fotografijama s vjenčanja u Istri

'Prije točno 9 godina.. večer prije bila je oluja, što za vjenčanje u istarskom selu i nije neka dobra predispozicija. Ali ujutro je zasjalo sunce i osvanuo je prekrasan dan. I tako uvijek kod nas. U dramatičnim okolnostima, na kraju sve uvijek bude i više nego dobro. Najvažnije da se ljubav množi. Za sve ostalo ćemo lako. Sretna ti deveta godišnjica, ljubavi moja!', napisala je Ecija Ojdanić.

Glumica i osnivačica teatra Moruzgva o svom braku nema običaj govoriti, te su fotografije romantičnog vjenčanja posebno zaintrigirale javnost.

Podsjetimo, glumica se udala za svog voljenog muškarca, 44-godišnjeg redatelja i scenariste Roberta Orhela na imanju Dvori od Škrapi, a na vjenčanju su bili samo kumovi, roditelje te uži članovi njihovih obitelji. Vjenčala ih je matičarka, koja je stigla iz Pazina, a romantičan prizor uljepšalo je pet malih djeveruša, među kojima je bila i Ecijina četverogodišnja kći Cvita.Nakon intimnog vjenčanja u Istri, napravili su zabavu za prijatelje u zagrebačkom restoranu Starina.

Par je u braku dobio sina Jakova, a glumica iz prethodnog braka s glazbenim urednikom Antom Viljcem ima i četiri godine stariju kćer Cvitu. Mladoženji je kum bio njegov kolega i prijatelj Lukas Nola, a mladenka je za kumu odabrala prijateljicu iz djetinjstva Renatu Štefić.

  • +3
Ecija Ojdanić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX