DIRLJIVA OBJAVA

Ecija Ojdanić otkrila: 'Nives Celzijus mi je dala lekciju iz ponašanja'

02.04.2019 u 12:02

Bionic
Reading

Glumica i osnivačica Kazališta Moruzgva od kolegice koja je sa svojim plesnim mentorom Mateom Cvenićem ispala u trećoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama', oprostila se emotivnim statusom na Instagramu. Ecija Ojdanić je priznala kako će joj Nives Celzijus nedostajati i što je od nje naučila

Ecija Ojdanić trenutno pokazuje svoju scensku svestranost u showu 'Ples sa zvijezdama', a uz to glumi i u gostujućim, popularnim predstavama 'Otpisane' i 'Brodolomke' koje već u kratkom vremenu slave svoje jubileje po broju izvedbi. U svojoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama osvrnula se na naporne plesne treninge, a dio je posvetila i Nives Celzijus.

'Dala mi je lekciju iz ponašanja. I to veliku. Kako imati svoj stav, a ne nametati ga. Kako uvijek biti šarmantna i ugodna, kako UVIJEK savršeno pozirati. I biti profesionalka u svemu. I ugodna. I nenametljiva. A plijeni i dok spava. Želim ti da uživaš u povratku u realan život, mada ćeš nedostajati. I ti, i Mateo. Jako', napisala je Ecija Ojdanić.

Nije dugo trebalo ni da Nives reagira na Ecijine riječi pa ju je počastila lijepim kometarom: 'Duša moja, sad si me rasplakala iako si ti ona koja uvijek unosi pozitivu i veselje. Hvala ti. Nisi ni svjesna koliko sam sretna što sam te upoznala i imala priliku zbližit se sa tobom, makar na kratko. Drži mi se i rasturi taj ples i za mene'.

  • +9
Ecija Ojdanić Izvor: Promo fotografije / Autor: Boris Štajduhar