PLIJENILE STILOM

Dame u crnom: Lijepe Hrvatice zablistale u tilu i koži

08.02.2017 u 12:59

  • +4

Poznate dame na premijeri filma filma Pedeset nijansi mračnije

Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan

Bionic
Reading

Svečana premijera filma 'Pedeset nijansi mračniji' u zagrebačkom kinu CineStar Gold Class privukla je u utorak navečer brojna poznata lica, a ujedno je to bila i prilika za prošetati nove, raskošne krpice. U skladu s nazivom filma, poznate dame odlučile su se za pretežno crne kombinacije

Dame su još jednom pokazale kako se i najjednostavnije kombinacije mogu jako dobro nositi, a ne treba mnogo naglašavati kako crno nikad ne izlazi iz mode.

U moru svečanih toaleta isticala se dobro raspoložena nekadašnja missica Ivana Ergić koja je došla u pratnji dečka Marina Cvitana. Lijepa Vodičanka odjenula je crnu kratku haljinu s čipkom.

'Uvijek nekako volim više knjige nego filmove koji nastaju po njima, tako je bilo i ovog puta., s tim da mi je prvi dio 'Pedeset nijansi sive' puno bolji. Jako volim ići u kino i barem jednom tjednom odem pogledati neki film', ispričala nam je Ivana.

Josipa Pavičić pojavila se pak u kožnim kratkim hlačicama, ispod kojih je obula mrežaste čarape na koje je navukla jesenske hit čizme iznad koljena. Ništa manje atraktivne nisu bile ni Sandra Perković i Iris Androšević Pinjuh.

Glumica Tamara Garbajs je kožne hlaće iskombinirala sa košuljom i frak sakoom. Supruga bivšeg nogometaša Igora Bišćana, Marija Bišćan odlučila se za majicu s golim ramenima, sličnu kakvu je odjenula Josipa Pavičić. Iako je zgodna ekonomistica rodila svoje četvrto dijete prije tri mjeseca, ima zavidnu liniju.

Jedan od najičekivanijih filmova godine među prvima su došle pogledati i Marija Borić, Kristina Krepela, Ana Vilenica, Tihana Harapin Zalepugin... 'Pedeset nijansi mračniji', u distribuciji Blitza, je napeto iščekivan nastavak svjetskog fenomena Pedeset nijansi sive, nastalog prema bestseleru E.L. James. Od kada je objavljena, trilogija Pedeset nijansi prevedena je na 52 jezika i prodana u više od 100 milijuna primjeraka, što ju čini jednim od najprodavanijih i najbrže prodavanih serijala knjiga u povijesti.

U filmu je uživala i glumica Kristina Krepela

Eksplicitne scene, kompleksni likovi i šokantni obrati samo su dio priče o zgodnom i bogatom poduzetniku Christianu Greyu i mladoj novinarki Anastasiji Steel te njihovom bizarnom odnosu. Stotine tisuća komentara o ovom fenomenu preplavile su društvene mreže i uzdrmale norme, a publika prvog filmskog nastavka brojala se u milijunima. Groznica zbog filma 'Pedeset nijansi mračniji' već je počela i u Hrvatskoj. Koliki interes vlada za taj film, dokazuje činjenica da su ulaznice za projekcije puštene u prodaju mjesec dana prije početka prikazivanja te ih je do sada prodano više od 7000.