vječno zabavan

Dalibor Matanić nasmijava pratitelje šalom na račun supruge Helene

13.07.2022 u 22:17

Bionic
Reading

Naš čuveni redatelj kultnih filmova suvremene hrvatske kinematografije uvjerljivo ima jedan od najzabavnijih Instagram profila. Pogotovo kad je riječ o prizorima iz privatnog života gdje pokazuje obitelj, djecu i suprugu Helenu koju naziva 'madam'. Trenutno se nalaze u Istri odakle stižu nove zabavne 'crtice' iz njihove svakodnevice

'Uvijek elegantna madam nije niti svjesna kolika joj opasnost prijeti od ljubomorne kokoši Duške', opisao je Dalibor Matanić u svom šaljivom stilu fotografiju Helene Minić Matanić kojoj često posvećuje svoje objave.

Jedan od najboljih domaćih redatelja pokazao je fotografiju voljene supruge koja dobro raspoložena pozira na sunčanoj terasi s ljuljačkom, vrtim namještajem i kokoši u pozadini. Dan ranije je pratiteljima na Instagramu obznanio da 'imaju novog člana njihove ljudsko-životinjske hipi komune: kokoš Dušku'.

Redatelj je ranije u razgovor za Elle izjavio da mu je u braku fenomemalno. 'Sve sam to ostvario u produžecima tako da preporučujem ljudima da budu hrabriji i prije. To je sasvim drukčija, viša razina i osjećam se povlaštenim jer je živim', rekao je tada. Podsjetimo, Dalibor i Helena su se upoznali tijekom rada ne predstavi 'Thelma i Louis' i ubrzo su započeli vezu koja je uskoro završila brakom, a kruna svega je rođenje njihovo troje djece.

  • +3
Dalibor Matanić i Helena Minić Matanić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL