PALA JE NA ŠARM GLAZBENIKA

Čuvala je to samo za sebe: Napokon otkriveno s kime je Halle Berry sada u vezi

18.09.2020 u 10:00

Bionic
Reading

Već mjesecima američki mediji pokušavaju 'iskopati' informacije o novom partneru atraktivne holivudske glumice i nekadašnje Bondove djevojke Halle Berry, a sada im je u svemu pomogla ona sama, kao i njezin novi partner, glazbenik Van Hunt

Misterija je riješena, a identitet novog dečka glumice Halle Berry napokon je otkriven. Još od srpnja jedna od najljepših holivudskih glumica 'provocira' zagonetkama na svom Instagram profilu, da bi jučer na istom objavila svoju fotografiju na kojoj pozira u majici na kojoj piše Van Hunt, te je uz to, zajedno s nizom emotikona srca i stopala, napisala: 'Sada sve znate'.

Naime, tijekom ljeta je objavila i dvije fotografije na kojima su vidljive tek njezine noge, ali i one potencijalnog ljubavnika. Na prvoj fotografiji, objavljenoj 19. srpnja napisala je tek 'nedjelja je dan za zabavu', dok je 16. kolovoza iz kreveta poručila: 'Buđenje u Vegasu! Hvala vam svima na predivnim rođendanskim čestitkama od mojih prijatelja, ali i najodanijih obožavatelja. Svi vi pomogli ste mi da mi ovaj rođendan bude extra poseban.'

A onda je fotografiju na kojoj ga Halle Berry nježno ljubi u obraz objavio i sam 50-godišnji dobitnik Grammyja Van Hunt, pjevač i tekstopisac koji je izdao pet albuma, ali i onu u kojoj glumica pozira u majici s njegovim imenom.

Halle Berry iza sebe ima tri braka - od 1993. do 1997. bila je s Davidom Justiceom, od 2001. do 2005. s Ericom Benetom, a pd 2013. do 2016. s Olivierom Martinezom. S Robertom Martinezom ima šestogodišnjeg sina Macea, a s Gabrielom Aubryjem 12-godišnju kćer Nahlu.