NOVI PROBLEMI

Pet godina nakon što su finalizirali razvod Halle Berry i bivši suprug ponovno su na sudu; ovoga puta glumica se brani bez odvjetnika

26.08.2020 u 14:17

Bionic
Reading

Glumica Halle Berry u listopadu 2015. je obznanila putem pripadnika sedme sile široj javnosti da se razvodi od supruga Olivera Martineza s kojim ima sina Macea. Svega nekoliko mjeseci nakon toga razvod je na sudu finaliziran te su dogovorili zajedničko skrbništvo. No, izgleda da još uvijek imaju neriješenih računa jer su bivši supružnici ponovno dobili poziv za sud

Prema pisanju stranih medija, glumica Halle Berry i njezin bivši suprug Oliver Martinez od kojeg se razvela prije pet godina, ponovno će se susresti na sudu.

Navodno je poziv došao jer svih ovih godina bivši supružnici nisu potpisali formulare oko skrbništva, iako su oboje pristali na zajedničko skrbništvo nad sinom Maceom.

Zainimljivo je također, da je Berry ovoga puta odlučila sama sebe braniti i prezentirati pred sudom, a s dugogodišnjom odvjetnicom Marinom Zakiyan Beck krajem je lipnja otkazala sve nadolazeće parnice.

S druge strane, Martineza i dalje predstavlja utjecajna odvjetnica Laura Wasser, poznata po brojnim celebrity slučajevima na kojima je radila.

Još uvijek nije poznato oko čega će se točno na sudu voditi rasprava jer Oliver i Halle godinama su nakon razvoda funcionirali u koreketnim odnosima zajedno odgajajući sina.

‘Idemo dalje s poštovanjem i ljubavlju jedno prema drugom, a najvažnije će nam biti da činimo ono što je najbolje za našeg sina’, stajalo je tih godina u zajedničkoj izjavi slavnog para koji je u zahtjevu za razvod kao razlog naveo nepomirljive razlike.

Iako su pristali na zajedničko skrbništvo, Halle je u trenutku razvoda zatražila da je Olivier dužan osigurati prijevoz za vrijeme posjeta te treba zatražiti dopuštenje ako njihovog dvogodišnjeg sina želi voditi negdje izvan Kalifornije.

Zgodnoj 54-godišnjoj glumici ovo je bio treći razvod. Bila je u braku s igračem bejzbola Davidom Justiceom od 1993. do 1996., a s pjevačem Ericom Benétom bila je u braku dvije godine, od 2001. do 2003. godine. Slavna glumica osim sina s Olivierom ima i kćer Nahlu koju je dobila u vezi s Gabrielom Aubryjem.

Francuz Oliver je pak prije Halle bio je na glasu kao ženskar te je iza sebe imao brojne veze s glumicama i manekenkama poput Mire Sorvino, Kylie Martinez, Goye Toledo, Rosie Huntington-Whiteley i Juliette Binoche.

  • +10
Halle Berry Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER