VRAĆA SE U FORMU

Cro Cop počeo s treninzima nakon operacije, a trenira ga suprug naše poznate pjevačice

19.06.2018 u 10:14

Bionic
Reading

Mirko Filipović prošlog je mjeseca doživio ozljedu lijevog koljena kada su mu popucali prednji križni ligamenti na sparingu. Oporavak od takve ozljede uglavnom traje od šest do osam mjeseci, a legendarni hrvatski MMA borac bi ponovno u ring trebao već u listopadu pa se mjesec dana nakon oporavka vratio treninzima. Ima i novog trenera

Nakon ozljede i oporavka Mirko Filipović je čekao pravi trenutak da se vrati na društvene mreže, a izgleda da ga je sada i dočekao. U ponedjeljak poslije podne objavio je fotografiju iz teretane na kojoj se vidi kako utezima vraća izgubljenu snagu i priprema se za povratak u formu. Pored nje je napisao 'Back to gym...', a fanovi su mu uputili riječi podrške i oduševljena.

Mnoge je iznenadilo kad su na fotografiji vidjeli da s Cro Copom trenira partner pjevačice Indire Levak, Miroslav. Indirin suprug je bivši prvak u bodybuildingu strastveni ljubitelj sporta, a u novu avanturu je, čini se, krenuo s velikim entuzijazmom.

Vijest da je njezin suprug u važnoj ulozi Indira Levak je, nakon što ju je objavio Mirko, podijelila sa svojim pratiteljima uz riječi: 'Ponosna na svog supruga!'

Ponosna na svog supruga! 👏👏💪💪 #mirkofilipović #PROUD

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Borilački spektakl organizacije Bellator u Londonu sredinom svibnja doživio je veliki udarac, otkazan je meč između Mirka Filipovića i Royja Nelsona zbog zadobivene parcijalne rupture medijalnog kolateralnog ligamenta hrvatskog borca.

'U petak tijekom posljednjeg treninga u ovim pripremama za vrijeme sparinga mi je propalo koljeno nakon čega sam jednostavno pao na bod od boli. Nisam više mogao stati na tu nogu, a magnet je iduće jutro pokazao ono čega sam se bojao. Puknuo mi je prednji križni ligament i hrskavica je oštećena', napisao je Mirko na Facebooku par dana nakon što je došlo do te ozljede'.

  • +8
Mirko Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL