BIZARAN UKUS

Courteney Cox se požalila na poklone koje dobiva od kćeri za Majčin dan

09.05.2020 u 14:31

Bionic
Reading

Slavna glumica Courteney Cox nedavno je putem interneta gostovala u emisiji Jimmyja Kimmela gdje je pričala o neobičnim poklonima koje joj kćer Coco poklanja za Majčin dan

Courteney Cox odgovorila je na nekoliko pitanja Jimmyja Kimmela te se raspričala o svojoj 15-godišnjoj kćeri Coco Arquette.

'Drago mi je da Spencer's nije otvoren jer dobivam puno poklona iz Oza. Prošle godine mi je Coco poklonila knjigu 'Zvuk prdeža'. Mislim, volim prdež. Volim i viceve o prdežu. No, to nije nešto što sam htjela', rekla je Courteney Cox.

Glumica se nadala kako će dobiti nešto što pokazuje osjećaje.

'Želim dobiti lijepo rukom napisano pismo, nešto što govori o njenim osjećajima za mene', rekla je glumica.

Courteney Cox požalila se da zbog pandemije nema kontakta sa svojim partnerom Johnnyjem McDaidom koji se nalazi u Londonu.

Možda najzanimljivija sitnica koju je glumica podijelila s Kimmelom bila je da vrijeme provodi gledajući epizode 'Prijatelja'.

'Upravo sam počela sa prvom sezonom. Stvarno je dobra. Gotovo se ne sjećam da sam bila u toj seriji. Imam tako lošu memoriju. Sjećam se svoje ljubavi za sve kolege i zabave. Također se sjećam pojedinih stvari iz svog života dok sam glumila u 'Prijateljima', no ne sjećam se epizoda', rekla je Courteney Cox.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube