UVIJEK SPREMNA NA ŠALU

Jennifer Aniston ne krije koliko joj je dosadno u karanteni: Pogledajte što radi u kupaonici

07.05.2020 u 12:57

Bionic
Reading

Već više od mjesec dana svijet je u karanteni, sve je stalo, restorani, barovi, klubovi zatvoreni su, a ljudima se preporučuje ostanak doma. Takva situacija nije zaobišla ni velike zvijezde koje se dosađuju u svojim luksuznim domovima na Beverly Hillsu. Na humorističan način svoju je svakodnevicu prikazala Jennifer Aniston

Holivudska glumica Jenner Aniston odlučila je vojsku svojih obožavatelja od čak 33 milijuna ljudi, koliko je prati na Instagramu, počastiti novim videom. Zvijezda prijatelja na vrlo je humorističan način odlučila pokazati kako se privikava na karantenu kod kuće.

Aniston je poput ostatka Amerikanaca zatvorena u svom domu. Vrijeme uglavnom provodi u igri s kućnim ljubimcima i čišćenju, a upravo to vrlo je slikovito prikazala u svojoj priči na Instagramu.

Naime, uz prigodnu pjesmu repera Tayge ‘Bored in the house’ (Dosađujem se u kući), pokazala da je vrijeme krati sjedeći pred perilicom rublja i gledajući kako se redaju okretaji.

Nasmijala je tako mnoge koji također više ne znaju kako provoditi vrijeme u domovima i koji jedva čekaju da se svijet vrati u normalu.