MONICA IZ 'PRIJATELJA'

Courtney Cox: 'Bila sam djevica do 21. godine, a onda je mama rekla da mi je vrijeme'

14.02.2019 u 20:40

Bionic
Reading

Glumica Courteney Cox, koju najviše pamtimo po ulozi Monice u kultnoj seriji 'Prijatelji', nevinost je čuvala do svoje 21 godine, a onda joj je majka rekla da je vrijeme da spava sa svojim dečkom

Gostujući u emisiji The Late Late Show Jamesa Cordena, Cox je rekla kako je bila dosta nazadna po pitanju seksa, jer mama nije baš pričala s njom o toj temi.

'Mama mi nije govorila o jednoj stvari o kojoj sam trebala nešto znati. Ne bih to možda trebala sad reći, ali hoću. Bila sam djevica do 21. godine', otkrila je Cox Cordenu i dodala kako misli da može biti ponosna na to.

Kad je mama shvatila da je u ozbiljnoj vezi s jednim dečkom, dala joj je do znanja da je vrijeme za nešto više.

'Sjećam se da sam dugo izlazila s tipom, pa moja mama pomislila kako ću s njim biti neko vrijeme', prisjeća se Cox kojoj je majka tada poslala donje rublje da pokuša biti ženstvenija.

'Zvalo se Olga, i kunem se da je čipka bila široka oko desetak centimetara, a tu je još bio i pamučni dio. Ali bilo je puno bolje od onog kojega sam do tada nosila, jer stvarno sam bila neupućena kad je prvi put došlo do toga', priznala je Cox i dodala da je donje rublje koje joj je mama dala ipak bilo prilično stajliš i atraktivno za ono vrijeme.

  • +16
Serija 'Prijatelji' nekad i sad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Danas 54-godišnja glumica je u vezi s glazbenikom Johnnyjem McDaidom iz benda Snow Patrol. Počeli su izlaziti 2013. godine i bili su zaručeni, ali je ljubav pukla 2015. godine.

Prošlo je nekoliko mjeseci prije nego se ponovno rasplamsala, a iako danas imaju vezu na daljinu, jer ona živi u Los Angelesu dok je on u Engleskoj, zvijezda 'Prijatelja' tvrdi da stvari funkcioniraju bolje nego ikad prije.

  • +3
Courtney Cox i Johnny McDaid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia