izgleda nevjerojatno

Čišćenje sa stilom: Nicole Scherzinger u šljokicama i visokim potpeticama

01.05.2020 u 15:57

Bionic
Reading

Pjevačica grupe Pussycat Dolls, nekadašnja zaručnica vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona i jedna od sutkinja američkog izdanja X Factora, kućanske poslove u izolaciji obavlja u stajlingu koji ostavlja bez daha

Nicole po svom domu u Los Anđelesu kućanske poslove poput kuhanja i čišćenja podova obavlja u pripijenom poluprozirnom kombinezonu sa šljokicama uz štikle s visokom potpeticom. Uz to je pokazala i svoju fleksibilnost pozirajući s plavim gumenim rukavicama te je namignula kameri dok je izvodila špagu.

Dane u izolaciji provodi sa sedam godina mlađim od nje igračem ragbija Thomom Evansom s kojim je u vezi već nekoliko mjeseci. Vezu su službeno potvrdili pojavivši se zajedno na zabavi časopisa InStyle studija Warner Bros nakon dodjele Zlatnih globusa. Povodom njegovog rođendana Nicole je nedavno objavila simpatičnu snimku. Zajedno su zapjevali singl 'You're Still The One' Shanie Twain te su izmjenjivali nježne poglede.

Iako ima 41 godinu, Nicole Scherzinger svojim izgledom može konkurirati i puno mlađim damama. Nedavno je uhvaćena u nešto širim trapericama i običnom T-shirtu ponovo se pokazala bez trunke šminke na licu. U prirodnom ili glamuroznom izdanju, uvijek joj polazi za rukom da izgleda besprijekorno.

  • +3
Nicole Scherzinger Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia