NE ŽIVE ZAJEDNO

Čini se da je bračnoj idili Doris Pinčić Rogoznice i Borisa Rogoznice ipak došao kraj: Izvor blizak paru potvrdio glasine o razlazu

10.06.2020 u 21:45

Bionic
Reading

Nakon što su krenula šuškanja o krahu ljubavi između voditeljice Doris Pinčić Rogoznice i glazbenika Borisa Rogoznice, portal Gloria potvrdio je nagađanja. Kako portal tvrdi, Doris i Boris su trenutno razdvojeni

Nakon što je Story objavio vijest o navodnim bračnim problemima Doris Pinčić Rogoznice i Borisa Rogoznice, vijest je potvrdio izvor poznat portalu Gloria. Lijepa HRT-ova voditeljica i glazbenik već neko vrijeme ne nose vjenčano prstenje te se čini da posljednjih tjedana i ne žive zajedno.

Izvor blizak poznatom paru potvrdio je da su glasine o razlazu para, nažalost, točne. Par je trenutno razdvojen, a njihov brak je na velikoj prekretnici. Gloria piše kako Doris i Boris trenutno ne dijele istu adresu. Već neko vrijeme Doris je u njihovom domu u predgrađu Zagreba sama s djecom. Glasine o razlazu prate par već neko vrijeme, a na društvenim mrežama poznate voditeljice već neko vrijeme Borisu nema traga.

Nedavno je glazbenik za portal Gloria progovorio o bračnim trzavicama, no tada nitko nije mogao ni naslutiti što će se ubrzo dogoditi.

'Mislim da je najbolje što sam našao u životu - žena, to definitivno. Tu sam ga 'ubo' samo tako', pričao je prije svega nekoliko mjeseci glazbenik Boris Rogoznica o svojoj supruzi.

'Ulazimo sada u sedmu, kriznu godinu. Mislim da smo oboje dosegli nivo da to dočekamo opušteni i bez ikakvih objava i ceremonija uz neku romantičnu večeru. Za skladan i dug brak najvažniji su ljubav i djeca. Jer da između nas nema ljubavi i zajedničke djece, dosad bismo se razveli sto puta. Te stvari jedine te mogu urazumiti kada negdje odlutaš ili dođe do demotivacije, zasićenja, iscrpljenosti… Navesti te da daš zadnji atom snage od sebe za svoju obitelj. Pogotovo onda kad se čini da više nema smisla. Skladan brak po meni je onaj u kojem ima više dobrih dana nego loših. A u svakom ima loših, nećemo se lagati', ispričao je u rujnu Boris Rogoznica za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, Doris i Boris vjenčali su se 6. rujna 2013. godine u zadarskoj katedrali Sv. Stošije. Glumica je tada bila velika zvijezda serije 'Larin izbor', a ubrzo je počela graditi i uspješnu televizijsku karijeru. U braku su dobili dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu s kojima su svoju oazu pronašli kupivši kuću bez kredita u predgrađu Zagreba. Supružnici su vlasnici i obiteljske tvrtke u kojoj su se zaposlili kako bi sami sebi plaćali staž, poreze i doprinose te izdavali račune za svoje glazbene i voditeljske usluge.

Ni Doris ni Boris za sada nisu potvrdili niti demantirali napise o razlazu, a voditeljica nije odgovorila na naše pozive i poruke.