OSMIJEH NA LICU

Doris Pinčić Rogoznica pokazala da je pozitivan duh baš nikad ne napušta

26.05.2020 u 13:16

Bionic
Reading

Jedno od najprepoznatljivijih i uvjerljivo najsimpatičnijih televizijskih lica, uvijek nasmijanu i vedrog duha voditeljicu dvomjesečna karantena je, poput mnogih, naučila cijeniti male stvari koje uljepšavaju život

U svojoj zadnjoj objavi na društvenoj mreži Doris Pinčić Rogoznica je pokazala da je pozitivan duh baš nikad ne napušta. Na kišni dan, obula je gumene čizmice, odjenula kaubojski outfit, nabacila osmjeh i poručila: 'Učim se smijati i kad su dani od kiše'. Fanovi su joj poručili da je rođena s osmijehom. 'Ja sam odmah zamijetila gumene čizme, osim za pozornicu, rođena za vrt i njivu', bio je jedan od simpatičnijih komentara koje je dobila.

Prije nekoliko dana je na Instagramu pokazala zanimljiv trik s kojim se možete napraviti 'dramatična fotografija'. Sve što je potrebno je roleta i malo igre svjetla i sjene. 'Malo 'efekta roleta' za jednu dramatičnu fotku. Što kažete?', upitala je Doris svoje followere.

Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' je nakon dva mjeseca karantene i socijalnog distanciranja pokazala kako je jedva dočekala druženje s prijateljima. 'I opet imamo rođendane, božure i prijatelje na okupu', napisala je nedavno uz fotografiju u još jednom casual, ali dotjeranom izdanju.