priča se

Nevolje u raju: Sve se glasnije šuška o bračnim problemima Doris Pinčić Rogoznice

10.06.2020 u 10:32

Bionic
Reading

Jedan od omiljenih parova domaće scene, 31-godišnja voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica i godinu dana mlađi glazbenik Boris Rogoznica u posljednje vrijeme ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a navodno ni ne nose vjenčano prstenje pa se počelo nagađati da se pred razvodom

Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica su pred razvodom, javlja Story koji navodi da oboje već neko vrijeme ne nose vjenčano prstenje te da se čini da posljednjih tjedana i ne žive zajedno. Pokušali smo dobiti izjavu, no Doris Pinčić nije odgovorila na naše pozive i poruke.

Podsjetimo, Doris i Boris vjenčali su se 6. rujna 2013. godine u zadarskoj katedrali Sv. Stošije. Glumica je tada bila velika zvijezda serije 'Larin izbor', a ubrzo je počela graditi i uspješnu televizijsku karijeru. U braku su dobili dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu s kojima su svoju oazu pronašli kupivši kuću bez kredita u predgrađu Zagreba. Supružnici su vlasnici i obiteljske tvrtke u kojoj su se zaposlili kako bi sami sebi plaćali staž, poreze i doprinose te izdavali račune za svoje glazbene i voditeljske usluge.

'Ulazimo sada u sedmu, kriznu godinu. Mislim da smo oboje dosegli nivo da to dočekamo opušteni i bez ikakvih objava i ceremonija uz neku romantičnu večeru. Za skladan i dug brak najvažniji su ljubav i djeca. Jer da između nas nema ljubavi i zajedničke djece, dosad bismo se razveli sto puta. Te stvari jedine te mogu urazumiti kada negdje odlutaš ili dođe do demotivacije, zasićenja, iscrpljenosti… Navesti te da daš zadnji atom snage od sebe za svoju obitelj. Pogotovo onda kad se čini da više nema smisla. Skladan brak po meni je onaj u kojem ima više dobrih dana nego loših. A u svakom ima loših, nećemo se lagati', ispričao je u rujnu Boris Rogoznica za Slobodnu Dalmaciju.