SKLADAN ODNOS

U braku su već 22 godine i sretni kao prvoga dana: Cindy Crawford u njemu je pronašla sve što je ikada tražila, a nije mu se ni najmanje nadala

24.04.2020 u 07:01

Bionic
Reading

Supermodel 90-ih i jedna od najzgodnijih žena svijeta Cindy Crawford u dugogodišnjem je sretnom braku s poduzetnikom Randeom Gerberom, s kojim ima kćer Kaiu i sina Presleyja

Kada su se upoznali, ona još uvijek bila u braku s glumcem Richardom Gereom, a on u naizgled sretnoj vezi. Kemija koja je proradila nakon svega nekoliko razmijenjenih rečenica bila je jača od svega. Ubrzo nakon što su se supermodel Cindy Crawford i Rande Gerber upoznali oboje su odlučili da je bolje da prekinu tadašnje ljubavne odnose i prepuste se strastima i osjećajima.

Crawford se razvela nakon svega četiri godine braka, a Gerber je prekinuo tadašnju vezu s javnosti nepoznatom ljepoticom.

'Upoznali smo se na vjenčanju mog modnog agenta, a još sam bila u braku s Richardom, no on nije želio ići sa mnom na vjenčanje. Rande je također bio u vezi. Uopće se nismo nadali da ćemo nekoga upoznati i mislim da je to presudno. Bili smo skroz iskreni i opušteni. Postali smo prijatelji, a nakon što sam se ja razvela prohodali smo', rekla je jednom prilikom Cindy.

Tajna njihova dugogodišnjeg odnosa, prema njezinom je mišljenju upravo u dobrom prijateljstvu koje je započelo prije same ljubavne veze.

'Zbog tog prijateljstva postoji određena doza poštovanja kod nas. Naučili smo zaista slušati jedno drugoga. I da mi nije danas suprug, voljela bih Randea imati pored sebe kao prijatelja', rekla je također tamnokosa ljepotica, za kojom je svojevremeno žudio gotovo svaki muškarac na svijetu.

  • +20
Cindy Crawford i Rande Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Michael Williams / Shutterstock Editorial / Profimedia

Crawford i Gerber vjenčali su se 1998. na tajnoj ceremoniji na Bahamima. Cijelu ceremoniju do zadnjeg su trenutka držali u potpunoj tajnosti, pa čak i od najvjernijih prijatelja i obitelji.

'Svog stilista jednoga sam jutra nazvala i rekla mu da idem na party na Bahame te da mi pripremi jednu crnu i jednu bijelu haljinu. Ni on nije znao što se sprema. Obje odabrane haljine jako su mi se svidjele', prisjetila se nedavno u jednom intervjuu.

Godinu kasnije njihova sreća udvostručila se jer su prvi put postali roditelji. Na svijet im je došao sin Presley, a 2001. rodila se kćerkica Kaia, danas mamina slika i prilika.

I Presley i Kaia krenuli su vrlo rano maminim stopama te imaju uspješne karijere modela.

Za razliku od brojnih celebrity parova u Hollywoodu, bogati biznismen i jedna od najuspješnijih modela svih vremena održali su stabilan brak, odnos pun ljubavi i razumijevanja.

'Uvijek nađemo vremena jedno za drugoga. Imamo dogovorene spojeve, a radili smo to čak i kada su djeca bila mala i kad se činilo nemoguće. Stavili bismo djecu na spavanje i posvetili se našem odnosu. Pronaći vremena za ljubav jednako je bitno kao i brinuti se za djecu', rekla je jednom prilikom Crawford.