RANDE GERBER

Suprug Cindy Crawford snimljen na ulicama Malibua kako pomaže beskućnicima

16.04.2020 u 15:31

Bionic
Reading

U doba svjetske pandemije koronavirusa, bogati i slavni odlučili su pomoći potrebitima, a među njima se našao i poduzetnik i suprug slavnog supermodela 90-ih Rande Gerber koji je snimljen na ulicama Malibua u trenutku kada je beskućnicima donio topli obrok i barem im malo olakšao svakodnevicu i osigurao im hranu

Sa zaštitnim rukavicama i maskom na licu, poduzetnik i suprug Cindy Crawford proveo je popodne pomažući potrebitima. 57-godišnji Rande Gerber prošetao je ulicama Malibua u potrazi za beskućnicima kojima je potom dao još vruće buritose, kako bi imali barem jedan topli obrok.

Paparazzi su ga snimili kako s kolicima iz dućana prepunih hranom obilazi beskućnike i opskrbljuje ih najnužnijim stvarima. U ovoj hvalevrijednoj akciji Randeu Gerberu nije se pridružila supruga Cindy Crawford s kojom je u braku od 1998. godine.

  • +3
Rande Gerber Izvor: Profimedia / Autor: LESE/bambam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Cindy i Gerber posljednjih mjeseci muku muče sa svojom djecom. Isprva su bili zabrinuti za kćer Kaiu, nakon što se ona upustila u vezu s problematičnim Peteom Davidsonom, a potom je njihov sin Presley istetovirao lice i javno priznao kako je - neshvaćen.