NEW BALANCE DOMINACIJA

Nekoć omražene tenisice zahvaljujući Kate Middleton i kćeri Cindy Crawford ponovno se nalaze na modnom tronu

30.04.2020 u 09:53

Bionic
Reading

Svjetska platforma za modna pretraživanja Lyst objavila je svoje tromjesečno izvješće s ocjenom najboljih modnih brendova i proizvoda, a britanska miljenica Kate Middleton, poput 18-godišnje nasljednice modela Cindy Crawford, jedna je od brojnih poznatih osoba zaslužnih za veliki interes modne javnosti za tenisicama brenda New Balance

U nekoliko kraljevskih angažmana koji su zahtjevali nošenje ležernih odjevnih kombinacija, 38- godišnja vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, imala se priliku ugledati u takozvanom Vazee Transform modelu tenisica brenda New Balance, a u kojem je posljednji put viđena tijekom kratkog posjeta Irskoj prije pandemije koronavirusa.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Facundo Arrizabalaga / PA Images / Profimedia

Osim britanske miljenice, tenisicama brenda New Balance ne mogu odoljeti ni slavne dame poput Rihanne i 18- godišnje manekenke i nasljednice Cindy Crawford, Kaie Gerber, koja je u svijetu slavnih postala jedna od najvećih obožavateljica ovih, nekoć omraženih 'tatinih' tenisica.

Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako navodi predstavništvo modne platforme Lyst, pretraga za tenisicama brenda New Balance u posljednja tri mjeseca skočila je za zanačajnih 41 posto, dok se model naziva 933 našao na sedmom mjestu najpoželjnijih proizvoda u kategoriji ženske mode.

Američki brend New Balance, osnovan davne 1906. godine, posljednjih mjeseci imao je puno uspjeha s lansiranjem svojih retro modela koji su, osim na slavnim damama, postali sve češći prizor i na društvenim mrežama zahvaljujući slavnim modnim ovisnicama koje posebnu naklonost gaje prema retro modelu tenisica New Balance naziva 530.