TAJNO VJENČANJE

Chloe Sevigny se udala za Sinišu Mačkovića i to prije godinu dana

10.03.2021 u 09:46

Bionic
Reading

Spremate li se kojim slučajem za vjenčanje zaprešićkog dečka Siniše Mačkovića i njujorške glumice Chloe Sevigny, zakasnili ste godinu dana. Chloe je putem društvenih mreža otkrila u ponedjeljak kako se s Mačkovićem potajno vjenčalaa prij točno 12 mjeseci

'Vjenčana u ponedjeljak, 9. ožujka 2020. Sretna ti godišnjica, ljubavi moja', napisala je Chloe na Instagramu i dodala emoji dijamantnog vjenčanog prstena.

Objava otkriva da se par vjenčao u Gradskoj vjećnici New Yorka, a vjenčana fotografija je snimljena ispred slike 210 godina starog vladinog centra, pred kojim parovi redovito poziraju.

Ravnatelj Umjetničke galerije Karma, koji se u New York doselio iz Zaprešića, ostao je dosljedan svom neobičnom stilu odjevanja pa je za vjenčanje odabrao široko odijelo i platforma cipele.

I mladenka se za svoj veliki dan odlučila na neobičnu kombinaciju crne haljine i bijelog vela, koji se uz kiticu bijelog cvijeća u njenoj ruci odlično uklopio s mladoženjinom bijelom košuljom i čarapama.

Po pogledima upućenima kameri lako bi se moglo zaključiti da je vjenčanje obavljeno u pauzi snimanja 'Američke horor priče'.

  • +9
Chloe Sevigny i Siniša Mačković Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nešto manje od dva mjeseca nakon njihovog vjenčanja u ožujku prošle godine, Chloe i Siniša su postali roditelji malenom Vanji.

Vijest o trudnoći Sevigny pojavila se u siječnju prošle godine, kada su ona i Mačković bili u vezi više od godinu dana.

Zvijezda 'Američke horor priče' trudnoću, barem što se objava na Instagramu tiče, nije doživljavala previše ozbiljno, ali su njene objave poprimile ozbiljniji ton kad su uslijed pandemije u New Yorku u ožujku zabranjeni ulasci očevima u rađaonice.