UŽIVAJU U NEW YORKU

Chloe Sevigny u šetnji s partnerom i sinom; svu pozornost zbog neobičnog stajlinga dobio Siniša Mačković

29.09.2020 u 15:14

Bionic
Reading

Da doista uživa u majčinstvu jasno je vidljivo na glumici Chloe Sevigny, koja svaki slobodni trenutak koristi kako bi sa partnerom Sinišom Mačkovićem i njihovim sinčićem Vanjom uživala u šetnji ulicama i parkovima New Yorka. Paparazzi su ih i ovoga puta usnimili u jednoj od šetnji, a svu pažnju dobio je njezin životni partner

Iako posebno mjesto na njezinim policama zauzima kipić Zlatnog globusa kojeg je svojedobno osvojila, najveće životno priznanje i 'najdraži poklon' za glumicu Chloe Sevigny njezin je sinčić Vanja, kojeg je dobila u vezi s direktorom jedne njujorške galerije Sinišom Mačkovićem.

Maleni Vanja za nekoliko će dana navršiti već pet mjeseci, a ponosni roditelji uživaju s njime ići u duge šetnje New Yorkom. Paparazzi su ih ovoga puta snimili kako šeću kroz popularnu četvrt SoHo, a 45- godišnjakinju su prepoznali unatoč zaštitnoj maski preko lica.

Chloe Sevigny za šetnju je odjenula sivu, bez rukava Misfits majicu uz koju je iskombinirala crnu satensku suknju do koljena, ukrašenu čipkom te kožne Tabi balerinke. No, njezin je stajling 'pao u vodu' kada je uz nju stao njezin partner, 39-godišnji Siniša Mačković koji se odlučio za pomalo neobičnu kombinaciju.

  • +3
Chloe Sevigny i Siniša Mačković Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Plavo-bijela prugasta košulja visila je preko tamnoplavih s prugica širokih hlača duljine do koljena, a sve je upotpunio crnim poluvisokim Doc Marten čizmama, iznad kojih je izvukao crne čarape. Na glavu je stavio traper šeširić i poput svoje partnerice, preko usta stavio zaštitnu masku.

Par je u vezi od 2018. godine, a svoje prvo dijete, sina Vanju, dobili su početkom svibnja ove godine.