STIGLA BEBA

Chloe Sevigny rodila sina u 46. godini života, a zbog malenog nasljednika sreću ne krije ni njezin partner Siniša Mačković

05.05.2020 u 09:28

Bionic
Reading

Sretnu vijest, da su američka glumica Chloe Sevigny i njezin partner, ravnatelj galerije Karma Art u New Yorku, postali roditelji, medijima je prvo potvrdio njezin glasnogovornik, a potom su ih paparazzi snimili nedaleko od njihovog doma kako kući vode malenog nasljednika

45-godišnja američka glumica Chloe Sevigny i ravnatelj njujorške galerije Karma Art, Siniša Mačković, koji je u New York doselio iz Zaprešića, postali su roditelji malenog dječaka. Njihovo prvo dijete rođeno je prirodnim putem, a tijekom cijelog poroda s glumicom je bio ponosni otac i to nakon što su se prvo oboje testirali na koronavirus.

Već u ponedjeljak par je snimljen nedaleko od njihova doma u New Yorku. Odjevena u haljinu kariranog uzorka, Chloe Sevigny u rukama je nježno držala svog sina, privivši ga na prsa. Zbog aktualne pandemije koronavirusa na licu je imala zaštitnu masku, na rukama rukavice, a oko zgloba joj je još uvijek bila zavezana narukvica koju je dobila kada su je primili u bolnicu.

Nenaspavani novopečeni otac preko lica je isto imao zaštitnu masku, hodajući ispred partnerice i sina, noseći u ruci kofer sa stvarima iz bolnice. Maleni dječak kruna je njihove ljubavne veze koja traje nešto više od godinu dana, a da očekuju prinovu otkrila je sama glumica početkom siječnja ove godine, objavivši fotografije na Instagramu.