DUBRAVKO MERLIĆ

'Čeznem za povratkom u političko novinarstvo'

04.11.2011 u 10:41

Bionic
Reading

U video intervjuu koji je dao za tportal Dubravko Merlić kao bivši urednik Informativnog programa HTV-a osvrnuo se na stanje u toj televizijskoj kući, a otkrio nam je i je li ikad pustio suzu u žiriju 'Supertalenta' te kakav je otac

'U vrijeme dok sam ja bio urednik Informativnog programa na HTV-u imali smo fantastičnu gledanost jer smo imali potrebu raditi za gledatelje. Mislim da HTV ne treba zadovoljavati političke, ekonomske i druge lobije, već raditi za gledatelje', rekao je Dubravko Merlić u video intervjuu za tportal.

Iako bi u dogledno vrijeme volio ponovno raditi politički TV show, pauzu između političkog novinarstva kojim se bavio 20-ak godina iskoristio je za angažman u žiriju 'Supertalenta'. Priznaje da ponekad odglumi kritiku zbog zanimljivosti i scenarija.

Osvrnuo se na svoje kolege u žiriju 'Hrvatska traži zvijezdu' Anđu Marić i Tonyja Cetinskog te njihove javne svađe, istaknuvši kako si žiri ne smije dozvoliti da pažnju s natjecatelja skreće na sebe.

Odgovorio je na pitanja je li strog u odgoju djece i je li starijoj kćeri Maji uputio kritike nakon što je debitirala na 'Cro a porteru'.

Dubravko Merlić