POSTAO MAGISTAR

Čestitke ne prestaju stizati: Dino Jelusić na Instagramu se pohvalio velikim uspjehom

25.09.2020 u 20:58

Bionic
Reading

Kao 11- godišnjak proslavio se pobjedom na Dječjoj Euroviziji s pjesmom 'Ti si moja prva ljubav', a nakon međunarodnog uspjeha s bendom Trans-Siberian Orchestra i pobjede u HRT-ovu showu 'Zvijezde pjevaju' s glumicom Tarom Thaller, domaći pjevač Dino Jelusić pohvalio se novim uspjehom na Instagramu

'Od danas sam magistar muzike', napisao je Jelusić na vlastitom Instagram profilu diplomiravši na zagrebačkoJ Muzičkoj akademiji.

Njegovi brojni obožavatelji iskoristili su priliku kako bi mu čestitali na uspjehu, a među njima pronašla se i poznata domaća plesačica Tina Walme.

U profesionalnoj karijeri pjevača, Jelusić se prije šest godina suočio i s ozbiljnim zdravstvenim problemom. Kako je imao priliku otkriti, nekoliko dana nakon nastupa na festivalu u Bjelorusiji 2014. godine podvrgnut je ozbiljnoj operaciji uklanjanja tumora na glasnicama.

  • +3
Dino Jelusić Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Neki pjevački polipi mogu se riješiti i govornim vježbama, no za njegovu je situaciju, kaže, jedino rješenje bila operacija. Sve je počeo zbog jakog refluksa kojeg je godinama imao, a zadimljeni prostori samo su pogoršali situaciju. Nakon operacije je mjesec i pol dana morao šutjeti, a prvi put je zapjevao na audiciji za prvu sezonu glazbenog showa 'The Voice'.