EMOTIVNA ISPOVIJEST

Dino Jelusić otvorio dušu i otkrio kako je prije pet godina imao veliki zdravstveni problem

03.09.2019 u 09:45

Bionic
Reading

Mladi glazbenik je sa svojim fanovima na društvenim mrežama podijelio događaj iz svog života za koji je malo tko znao. Dino Jelusić otkrio je da je prije pet godina imao veliki zdravstveni problem

'Na današnji dan prije pet godina uklonjen mi je tumor ispod glasnica. Uopće se nisam plašio dok nisam počeo razmišljati o tome da postoji mogućnost da nakon operacije više ne pjevam. To mi je palo na pamet dok sam bio na stolu čekajući svoj red. To nije bio čvorić na glasnicama od iscrpljenosti, bilo je drugačije', otkrio je Dino Jelusić prisjetivši se tog događaja uz fotografiju.

'Ovo sam ja u Ljubljani, radim na solo snimci 2014. godine. Morao sam snimiti sve vokalne dionice prije operacije jer sam imao zadan rok. U jednom trenutku moji dečki iz benda nisu mogli snimiti sve instrumente za ovo pa sam odradio i bubnjeve, bas i gitare te vokale za dvije, tri pjesme. Luda vremena. Zahvalan sam što je sve prošlost', poručio je glazbenik, a brojni fanovi su mu uputili riječi podrške.

Podsjetimo, popularnost je stekao pobjedom na Euroviziji za djecu u Kopenhagenu s pjesmom 'Ti si moja prva ljubav', a nedavno je oduševio publiku u showu 'Zvijezde pjevaju'.

Dino i njegov bend Animal Drive nedavno su nastupili kao predgrupa Whitesnakea na Šalati.

DOBRA SVIRKA

Spektakl na Šalati: U sklopu svjetske turneje u Zagreb stigla grupa Whitesnake

Pogledaj galeriju