'TI SI INSPIRACIJA'

Čestitka Georgine Rodriguez koju je uputila Cristianu Ronaldu za 37. rođendan sve je raznježila, a tek skupocjeni poklon...

06.02.2022 u 22:35

Bionic
Reading

Georgina Rodriguez, zvijezda Netflixovog dokumentarca 'I Am Georgina', poslala je putem svog Instagram profilu divnu poruku svojem zaručniku proslavljenom nogometašu Cristianu Ronaldu

'Sretno 37 godina ljubavi mog života. Volimo te beskrajno. Najbolji otac i najbolji životni partner kojeg nam je Bog mogao dodijeliti. Borac i zaslužan za sve dobre stvari koje ti se događaju. Ti si savršenstvo i inspiracija', poručila je Georgina svojem zaručniku.

Na snimci koju je objavila pokazala je i kakvim je poklonom iznenadila Cristiana za rođendan. Riječ je o skupocjenim automobilu, još jednim u bogatoj kolekciji slavnog nogometaša koji trenutačno igra za Manchester United.

Dakako, njihova djeca odmah su isprobala kako izgleda luksuzni automobil, a sudeći prema osmijesima, vrlo su zadovoljni.

Za ovu je poruku atraktivna Španjolka u kratkom roku zaradila više od 2.8 milijuna lajkova.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Georgina je ispričala nedavno otkrila i kakav je njezin dragi kad se kamere ugase. Rekla je da je slavni nogometaš odličan otac i suprug te da boljeg nije mogla ni sanjati.

'Ne kuha, ali nakon svega što radi zaslužuje da ga na stolu dočeka jelo pripremljeno s puno ljubavi', rekla je Georgina te otkrila da imaju kuhara, ali i da ona katkada zna nešto pripremiti. 'Kada nije kod kuće priuštim si neka jela koja on ili ne voli ili ne konzumira. Istina je da ponekad pojede pizzu, no to je jednom tjedno a onda naporno vježba. Volim ga iznenaditi jelom koje voli, no svi se možemo najesti tek kada ga nema pa nekad svi jedva čekamo da ode', našalila se.

Lijepa trudnica doista živi bajku, a nedavno je njezin zaručnik otkrio kako njihovo vjenčanje nije upitno.

  • +3
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Uvijek Georgini govorim da ćemo se vjenčati kad se dogodi taj klik, kao i sve u našim životima, i ona zna na što mislim. Mogli bi se vjenčati kroz godinu dana, za šest mjeseci ili već za mjesec dana. U svakom slučaju tisuću posto sam siguran da će se to dogoditi', rekao je Ronaldo.

Slavni nogometaš i atraktivna Georgina u studenom 2017. godine postali su roditelji djevojčice Alane Martine. Par trenutno čeka blizance - dječaka i djevojčicu - a Georgina je pomajka Cristianovu sinu Junioru (11) i blizancima Evi i Mateu koji imaju tri godine. Lijepa brineta i nogometaš upoznali 2016. godine, kad ju je on vidio u Guccijevom butiku dok je Georgina radila kao prodavačica.