NE KRIJE NIŠTA

Catherine Zeta-Jones priznala bez zadrške kako je upravo zahvaljujući suprugu bila pošteđena mnogih stvari: 'Svi su znali da sam s Michaelom Douglasom'

01.06.2021 u 15:04

Bionic
Reading

Svjetskom zvijezdom postala je 1998. zahvaljujući ulozi u hit filmu 'Zorro: Maskirani osvetnik', u kojem je glumila s Antoniom Banderasom, no njezina karijera započela je kad je imala samo 15 godina i kada je krenula na audicije za produkcije na West Endu

Velška glumica u svom je posljednjem intervju, za Radio Times, dala jasno do znanja kako je svjesna da je svoj životni put započela vrlo rano, kada je bila tek 15-godišnjakinja, no, tvrdi, nikada se nije osjećala ugroženo. Dapače, 51-godišnja Catherine Zeta-Jones smatra da ju je iz mnogih situacija spasilo to što je u vezi, odnosno braku s danas 76-godišnjim Michaelom Douglasom.

Govoreći o eri Me Too pokreta, koji se bori protiv seksualnog zlostavljanja i seksualnog nasilja, a koji je itekako zaživio u Hollywoodu, Catherine Zeta-Jones otkrila je i kako se ona osjećala tijekom godina rada:

'Bila sam jako mlada kada sam započela sa svime, no sve audicije na koje sam išla, nikada se nisam našla u takvom okruženju, a kada sam odselila u Hollywood, nije prošlo dugo da sam započela vezu s budućim suprugom, stoga su svi znali da sam s Michaelom Douglasom.

  • +5
Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER

Ne znam jesam li zbog toga imala beneficije, no možda je značilo da se neću zateći u okruženjima u kojima bi mi netko mogao nuditi. Svjesna sam koliko je teško o svemu tome govoriti, stoga se divim tim hrabrim ženama', izjavila je slavna velška glumica.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas vjenčali su se 2000. u njujorškom hotelu Plaza, a njihov prvi susret se odvio 1998. na Filmskom festivalu u Deauvilleu, u Francuskoj. Unatoč brojnim preprekama, i danas su u sretnom braku i imaju dvoje djece - kćer Carys Zetu Douglas (18) i sina Dylana Michaela Douglasa (20).