NEODOLJIVA CARYS

Catherine Zeta-Jones objavila snimku iz prošlosti pa shvatila da ima Wednesday Addams i u svojoj obitelji

23.12.2022 u 11:58

Bionic
Reading

Zaluđenost Netflixovom hit serijom 'Wednesday' ne prestaje, a iako je dijelom glumačke postave, kao Morticia Addams, velška glumica Catherine Zeta-Jones sada je shvatila da se dio njezine stvarne obitelji uopće ne razlikuje od televizijske

'Carys, moja prava kći kao mala djevojčica. Imam Wednesday Addams u svom životu već 19 godina i 9 mjeseci. Morticia i ja te volimo, moj mali kišni oblačiću.'

Napisala je to pored posljednje objave na svom Instagram profilu velška glumica Catherine Zeta-Jones, podijelivši video nastao prije mnogo godina, kada je Carys Douglas, kći koju je dobila u braku s Michaelom Douglasom, bila tek mala djevojčica te je nastupala s vršnjacima na nekoj školskoj predstavi.

I dok djeca pjevaju, vjerojatno pjesmu o mački, u kojoj se glasaju i mijauču kao mačke, očiju uokvirenih u crno, Carys Douglas prvo sa čuđenjem gleda vršnjake koji pjevaju, a potom upućuje pogled prema svojoj majci, koja sve snima kamerom.

  • +4
Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

U jednom trenutku u nevjerici Carys iskolači oči, ne vjerujući da mora takvom nečemu prisustvovati, a u pozadini, prije negoli prestane snimka, čuje se smijeh Catherine Zeta-Jones.

Upravo ova velška glumica u novoj Netflixovoj hit seriji 'Wednesday' glumi Morticiu Addams, majku Wednesday Addams, koju je pak utjelovila Jenna Ortega.