vatrena navijačica

Catherine Zeta Jones 'pala' je na Messija: Izjavila je ljubav slavnom nogometašu, a njezinog supruga Michaela Douglasa to uopće ne brine

20.12.2022 u 23:28

Bionic
Reading

Catherine Zeta Jones izjavila je ljubav drugom muškarcu, i kaže da njezin suprug Michael Douglas nema problem s time. Dapače, prema njezinim riječima ona se 'slaže s time'

Slavna 53-godišnja glumica oglasila se na Instagramu u nedjelju navečer dok je gledala kako se odvija najdramatičnije finale Svjetskog prvenstva. Bodreći Argentinu iz svoje kuće dok si je reprezentacija osiguravali pobjedu tijekom jedanaesteraca, Catherine je priznala da je 'pomalo slaba' na Lionela Messija.

Dijeleći video koji prikazuje ekran njezinog televizora na kojem su vidljivi nogometaši dirnuti pobjedu, Catherine je u pozadini razdragano pjevala Ole, Ole, Ole.

'Najbolja utakmica koju sam ikad vidjela, ikad!!! Gle, navijam za Paris Saint Germain, zašto, neki se pitaju, volim francuski, pričam ga i srce mi je uz njega. Ali morate razumjeti, ja volim Messija i ono najbolje?...Mom mužu to uopće ne smeta… Pa nemoj plakati zbog mene ili bilo koga drugog, Argentino!!!! Ole,' napisala, a potom dodala još pokoji detalj.

'Kakav tip! Nije ga briga za moje Messi postere po cijeloj kući, kao… to je super cool.

Catherine i Michael u braku su 22 godine i imaju dvoje djece. Lionel Messi, zvijezda Paris Saint-Germaina doveo je južnoameričku stranu do globalne slave u nedjelju navečer, postigavši dva zgoditka i tako pomogao svojoj momčadi da pobijedi Francusku u finali svjetskog prvenstva.

Messi je odmah je pao na koljena i zagrlio svoje sunarodnjake kada je Gonzalo Montiel zabio posljednji penal za Argentinu i zapečatio pobjedu, ali se brzo sabrao i odjurio do tribina gdje su ga čekali supruga Antonella Roccuzzo i njegova tri sina, Thiago, Mateo i Ciro.

'Znao sam da će mi Bog donijeti ovaj dar, imao sam osjećaj da je ovo Svjetsko prvenstvo ono pravo. Tako je dugo trajalo, ali evo ga. Mnogo smo patili, ali uspjeli smo. Jedva čekam biti u Argentini i svjedočiti ovom uspjehu,' izjavio je 35-godišnji Messi nakon utakmice.

  • +4
Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA