bratska ljubav

Emotivnom objavom sin Catherine Zete-Jones i Michaela Douglasa otkrio koliko mu znači polubrat Cameron

14.12.2022 u 15:27

Bionic
Reading

Dylan Douglas, sin Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa, podijelio je dirljivu fotografiju za 44. rođendan svog polubrata Camerona. 22-godišnji Dylan podijelio je selfie, a u opis je napisao iskrenu rođendansku čestitku punu emocija

Rođendani su uvijek dobro vrijeme za prisjetiti se radosnih zajedničkih trenutaka sa slavljenikom ili mu poručiti koliko ga cijenimo i volimo. Priliku za podijeliti sa svijetom koliko mu znači imati starijeg brata nije propustio ni Dylan Douglas koji je na Instagramu podijelio fotografiju sa starijim polubratom Cameronom.

22-godišnji Dylan prisjetio se kako su on i 44-godišnji Cameron uživali na ljetovanju pa je ova ljetna fotografija savršeno poslužila za rođendansku čestitku na Instagramu.

'Sretan rođendan @cameronmorrelldouglas! Jako te volim. Tako sam sretan što sam dio tvog života. Čast mi je zvati te bratom!', napisao je na Instagramu, a slavljenik mu je odgovorio: 'Osjećaj je obostran moj brate! Hvala'.

Čestitkama se pridružila i Cameronova pomajka, Catherine Zeta-Jones koja je također objavila fotografiju popraćenu riječima ljubavi.

Duplo stariji polubrat Cameron krenuo je očevim stopama i bavi se glumom, a nedavno se prisjetio i svog djeda Kirka Douglasa. Slavni djed ostavio je veliki utjecaj na unuka koji mu je posvetio i objavu na Instagramu, a s lijepim riječima složio se i mlađi Dylan.

Cameronova majka Diandra Luker i popularni otac rastali su se 1995. godine, a Michael Douglas se nakon pet godina oženio za lijepu glumicu s kojom je i danas u braku te imaju dvoje djece, sina Dylana i kći Carys.

wow izdanje

Catherine Zeta-Jones zablistala u haljini dubokog izreza, a društvo joj je pravio sin kojeg rijetko viđamo

Pogledaj galeriju