PROLJETNI ODMOR

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas: Njihovoj sreći ništa ne može stati na kraj

27.03.2018 u 13:58

Bionic
Reading

Prošlo je dva desetljeća otkako su se zaljubili jedno u drugoga. Iako im mnogi nisu predviđali blistavu budućnost, osobito zbog razlike u godinama, koja u njihovom slučaju iznosi čak 26 godina, oni su skladnim brakom, koji traje od 2000. godine, zatvorili usta svim dušebrižnicima

Iako niti njihov brak nije zaobišla mala kriza, osobito kada je slavnom glumcu dijagnosticiran rak grla, Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas dokazali su da su jači od svih iskušenja koje im je život stavio pred njih. A da su i dalje sretni i zaljubljeni, govore posljednje fotografije koje je 48-godišnja glumica objavila na svom Instagram profilu.

Family❤️

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Naime, proljetni odmor supružnici su odlučili sa 17-godišnjim sinom Dylanom i 14-godišnjom Carys provesti u Dominikanskoj republici.

Kako četveročlana obitelj uživa u na ovom otoku, poznatom po pješčanim plažama dugim 32 kilometara, koje okružuju otok, i luksuznim all-inclusive resortima, može se vidjeti na fotografijama koje je Catherine Zeta-Jones objavila.

Morning😘

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Iako sama poprilično nesigurna u samu sebe, svoju 14-godišnju kćerku pokušava naučiti važnosti da bude snažna i puna samopouzdanja. 'Pokušavam usaditi u nju, ali i u sebe, to samopouzdanje.

  • +25
Catherine Zeta Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, naravno, u svakoj ženi postoje te nesigurnosti. Ja sam zaposlena majka i moje su nesigurnosti uvijek prisutne', priznala je Catherine Zeta-Jones.