javno progovorio

Michael Douglas suočen s ozbiljnim optužbama: 'Najgore od svega je što sve to proživljavaju moja supruga i djeca'

10.01.2018 u 10:10

Bionic
Reading

Nevjerojatno, ali istinito, na popisu muškaraca u Hollywoodu koji su optuženi za seksualno zlostavljanje našlo se i ime glumačke legende. Michaela Douglasa optužila je bivša djelatnica da je pred njom masturbirao i izgovarao proste riječi, a on je s gnušanjem odbacio sve navode

Hollywood je ponovno u šoku - nakon što su za seksualno zlostavljanje optuženi filmski moćnik Harvey Weinstein, glumci Kevin Spacey i Dustin Hoffman, kao i niz drugih, na red je došao Michael Douglas. Nakon što mu je prišao novinar The Hollywood Reportera, tvrdeći da ima dokaze i optužbe na račun njega da je seksualno zlostavljao nepoznatu ženu prije 32 godine, slavni je glumac odlučio progovoriti o svemu i demantirati sve te navode.

  • +25
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zvijezda kaže kako ga je ta žena, blogerica, optužila da je masturbirao ispred nje, stoga je on odlučio o svemu javno progovoriti, osobito jer strahuje zbog reakcija svoje djece te da bi se zbog svega 73-godišnjem glumcu mogao prišiti naziv 'seksualnog predatora'. Douglas je smatrao da mora izaći u javnost prije svih tih optužbi i stati tome na kraj.

Douglas je otkrio kako su optužbe stigle netom prije Božića, istog dana kada je njegov sin Dylan primljen u koledž. 'Baš u trenutku kad smo bili najuzbuđeniji i najsretniji nazvao me odvjetnik i rekao kako The Hollywood Reporter želi napraviti priču o zaposlenici koja je radila za mene prije 32 godine', otkrio je Douglas za Deadline.

'Ona tvrdi kako sam koristio proste riječi ispred nje, da ih nisam uputio njoj, ali sam ih koristio. Rekla je kako sam u telefonskim razgovorima 'prljavo' pričao s prijateljicama. Na kraju sam je otpustio, a ona sad tvrdi kako sam ja krivac što se više nije mogla zaposliti u filmskoj industriji.'

  • +50
Seksualni skandali Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U intervjuu je Michael Douglas odbacio i navode kako je pred njom masturbirao, rekavši da je to čista izmišljotina. Novinar koji mu je prišao također je potvrdio da ženska osoba, koja optužuje Douglasa, nikada nije rekla da ju je glumac zlostavljao.

U vrijeme kada je optužen za sve to Douglas je snimao i producirao 'Dragulj s Nila'. Kako je i sam istaknuo, tijekom cijele svoje karijere itekako se trudio da održi svoju dobru reputaciju.

'To nije bilo lako, no danas nemam nikakve kosture skrivene na dnu ormara, niti mi itko može nešto prišiti. Najgore od svega je što sve to proživljavaju moja supruga i djeca. Oni su zaista uznemireni i strahuju da će pročitati neki članak o meni u kojem stoji da sam seksualni predator.'