u grčkoj

Carla Bruni otkrila kako izgleda ljetna idila s bivšim predsjednikom Sarkozyjem

10.08.2023 u 10:57

Bionic
Reading

Ljeto je vrijeme odmora pa je obitelj bivšeg francuskog predsjednika otputovala u Grčku. Carla Bruni pokazala je kako obitelj uživa u idiličnom odmoru pod grčkim suncem u društvu nekoliko prijatelja

Bivši predsjednik Nicolas Sarkozy, njegova supruga Carla Bruni i njihova kći Giulia ovog se ljeta odmaraju na brodu u tirkiznim vodama uz obalu Grčke. Na društvenim je mrežama francuska pjevačica otkrila kako je obitelj provela odmor, a sve je ispričala na vrlo zanimljiv način.

Tako je Bruni ispričala kako se obitelj provela u Grčkoj pokazavši što su njezina stopala radila! Uživanje u pisanju, čitanju i ukusnim ljetnim obrocima ispunili su njezino ljetovanje, a pokazala je i svog supruga Nicolasa Sarkozyja kako sjedi ispred svog pametnog telefona, ali i 11-godišnju kći Giuliju koja se divi ljepotama Grčke.

Obitelji se na ljetovanju pridružio i francuski pisac i pjevač Didier Barbelivien, čiju je fotografiju također uključila u video kompilaciju.

Također, u istoj objavi Bruni je otkrila što čita ovog ljeta. Riječ je o knjizi 'La Bella Confusion' talijanskog pisca Francesca Piccola. Knjiga nagrađivanog književnika govori o zlatnom dobu talijanske kinematografije i o velikanima Luchinu Viscontiju i Federicu Felliniju.

Na ljetovanju su se obitelji priključili i Carlin sin Aurélien Enthoven, iz njezine prethodne veze s filozofom Raphaëlom Enthovenom, ali i Pierre Sarkozy, sin bivšeg francuskog predsjednika iz njegovog braka s Marie-Dominique Culioli.

Nicolas Sarkozy i Carla Bruni Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON