OVO JE SVE!

Zahvatila je Barbiemanija: Carla Bruni supruga pretvorila u Kena

07.08.2023 u 11:38

Bionic
Reading

Svijet je uistinu zaludila najpoznatija lutka na svijetu - Barbie - i sve vezano uz nju, osobito aplikacija pomoću koje se možete i sami transformirati u nju ili, ako to želite, u njezinog životnog partnera, Kena. Ta ideja svidjela se i nekadašnjoj manekenki, pjevačici i supruzi nekadašnjeg francuskog predsjednika, Carli Bruni, koja je svom suprugu dala 'novi identitet'

Ni Carla Bruni, nekadašnja prva dama Francuske, poznata i kao pjevačica, ali i supermodel 90-ih kada je modnim pistama koračala zajedno s Naomi Campbell, Cindy Crawford i Claudijom Schiffer, nije odoljela aktualnom trendu kojeg je pokrenuo hit film redateljice Grete Gerwig, 'Barbie'.

Da je apsolutno sve što se na tržištu pojavi, a ima veze s najpopularnijom lutkom na svijetu, itekako hit, svjesni smo svi posljednjih tjedana otkako je film doživio svjetsku premijeru.

A ono za čime su svi poludjeli aplikacija je zahvaljujući kojoj i sami možete postati Barbie ili njezin životni partner - Ken. Carla Bruni nije odjenula ružičasto, niti se obojala u plavo, a aplikaciju je iskoristila kako bi svog supruga, nekadašnjeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja pretvorila upravo u Kena.

Nicolas Sarkozy i Carla Bruni Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Carla Bruni ubacila je Sarkozyjevu fotografiju sa sunčanim naočalama na licu, a aplikacija je napravila sav posao i pretvorila bivšeg predsjednika u Kena sa zalizanom plavom kosom.

Slavna Francuskinja tu nije stala, već je kroz aplikaciju provukla svog 22-godišnjeg sina Aureliena, ali i obiteljskog prijatelja Didiera Barbeliviena, nakon čega je svoje pratitelje zamolila da kažu čija im je transformacija najbolja.