cvjetna čestitka

Istupi nježnosti nisu česti za njih, no Benji Madden morao je čestitati 8. godišnjicu braka supruzi Cameron Diaz

10.01.2023 u 15:09

Bionic
Reading

Iako njihove romantične objave nisu česte, Benji Madden odlučio je iznenaditi fanove, ali i suprugu pa je na Instagramu objavio skicu vaze s cvijećem te na romantičan način čestitao Cameron Diaz zajedničkih 8 godina u braku uz nadu da će provesti još 80 godina zajedno

Popularna glumica Cameron Diaz već je nekoliko puta izjavila da nikad nije sebe zamišljala kao osobu koja će živjeti u braku, no nakon što je upoznala Benjija Maddena sve se promijenilo. Godine 2014. odlučila je dati ljubavi priliku i vjenčali su se 2015. godine. Jučer su proslavili svoju osmu godišnjicu braka, a tom prilikom oglasio se i bubnjar.

'Zaljubljen, nadahnut, sretan i zahvalan. 8 godina u braku, jedno uz drugo, a sada i jedna mališa koju odgajamo', napisao je na svom Instagram profilu. Objavio je i simpatičnu skicu vaze sa cvijećem. Iako je uglavnom crno-bijela, sličica ima i mrlje boje na lijevoj strani, a u desnom kutu nalaze se autorovi inicijali.

Uz to, Benji je napisao da se nada da će provesti još 80 godina uz prekrasnu glumicu, a kasnije i cijelu vječnost.

Njihova djevojčica rođena je u prosincu 2019. godine, a otkako se povukla iz svijeta glume obiteljski život je u njezinom fokusu. Malena Raddix nije gotovo nikada u medijima, već je roditelji odgajaju kao 'normalnu' djevojčicu, dalje od zainteresiranih medija.

  • +4
Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: RAW IMAGE LTD/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

'Veliko je zadovoljstvo vidjeti taj rast i biti dio toga. To je jednostavno nevjerojatno', rekla je Diaz o roditeljstvu i odgajanju djevojčice, a kada se rodila komentirali su: 'Tako smo sretni, blagoslovljeni i zahvalni što započinjemo ovo novo desetljeće objavom rođenja naše kćeri, Raddix Madden. Odmah je ukrala naše srce i upotpunila našu obitelj.'