LJUBAV JE NAJVAŽNIJA

Calista Flockhart o Harrisonu Fordu: 'On me podupire na razne načine'

29.01.2024 u 14:34

Bionic
Reading

Njezino solo pojavljivanje iznenadilo je javnost, no Calista Flockhart odmah je pojasnila kako je njezin suprug Harrison Ford uvijek podupire, bio on fizički uz nju ili ne

Na crveni tepih povodom premijere 'Feud: Capote vs. The Swans' 59-godišnja Calista Flockhart ovoga je puta stigla sama. Iako je posljednjih tjedana, na dodjelama nagrada i crvenim tepisima redovito blistala u zagrljaju voljenog supruga, holivudske legende Harrisona Forda, on joj sada nije bio pratnja.

Glumica, koja u ovoj televizijskoj seriji glumi Lee Radziwill, sestru Jackie Kennedy Onassis, stigla je u njujorški Muzej suvremene umjetnosti odjevena u crno-bijelu haljinu Zuhaira Murada, izgledajući sjajno.

  • +8
Harrison Ford i Calista Flockhart Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

A nakon što joj je prepun emocija i na rubu suza Harrison Ford zahvalio na njezinoj potpori tijekom govora na dodjeli nagrada Critics Choice Awards, bilo je logično pitanje novinara o kakvoj je potpori riječ. Flockhart je na to odgovorila:

'On me podupire na razne načine i to nam je zajedničko.'

EMMY JE KRIV ZA SVE

Ma oni su sve: Pogledajte kako je nakon toliko godina izgledao susret ekipe 'Ally McBeal'

Pogledaj galeriju

Inače, ovaj mnogima omiljeni i jedan od najskladnijih holivudskih parova, svoju je ljubavnu priču započeo 2002. kada su se i službeno upoznali na 59. dodjeli Zlatnih globusa. Osam godina kasnije vezu su i ozakonili, iako im dušebrižnici i nisu bili naklonjeni ponajviše zbog velike razlike u godinama.

No, oni su odavno svojom pričom začepili usta istima, pokazavši da prava ljubav ne poznaje granice.