Harrison Ford i Calista Flockhart

Njihova veza je jedna od najljepših holivudskih ljubavnih priča koja prkosi razlici u godinama

20.01.2024 u 15:05

Bionic
Reading

Glumci Harrison Ford i Calista Flockhart zajedno su više od 20 godina, a njihova ljubav formirala je veliku i sretnu obitelj, iako nemaju zajedničke djece. Uvijek su jedno drugome velika podrška, a njihova veza dokaz je da ljubav doista ne poznaje godine

Slavni 81-godišnji glumac Harrison Ford i 59-godišnja glumica Calista Flockhart dokaz su da se ljubav može pronaći i u kasnijim godinama te da razlika u godinama nije nepremostiva prepreka. Glumački par se upoznao prije više od 20 godina, a prije 14 godina izrekli su sudbonosno 'da' kada je on imao 59, a ona 37 godina. A prije nego li je pronašao ljubav s Calistom, Harrison Ford je bio u braku dva puta. Prvo s kuharicom Mary Marquardt s kojom je dobio dvoje djece, a zatim sa scenaristicom Melissom Mathison s kojom je dobio još dvoje djece.

Calista Flockhart ima pak sina kojeg je posvojila 2001., Liama ​​Flockharta, a kojeg je i Harrison Ford posvojio nakon što su se vjenčali u Santa Feu. Glumica je uvijek bila fokusirana na svoju karijeru; glumila je u serijama poput 'Ally McBeal' i 'Braća i sestre', a bila je u romantičnoj vezi s Robertom Downeyjem Jr. kad zajedno glumili u popularnoj komediji.

Tek 2002. godine Calisti i Harrisonu su se putevi ukrstili na dodjeli nagrada i od tada su nerazdvojni.

  • +8
Harrison Ford i Calista Flockhart Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Kako su se upoznali Harrison Ford i Calista Flockhart

Zlatni globusi 2002. bili su savršeno mjesto za rađanje ljubav između dvoje glumaca. U nekoliko su navrata oboje priznali kako je to bila momentalna simpatija te da su odmah postali nerazdvojni. No, početak njihove veze nije bio nimalo lagan, razlika od 22 godine stavila ih je u središte pozornosti svih medija, a o njima su baš svi pričali. No, to nije bilo nešto što njihova ljubav nije mogla nadvladati. Nakon dvije godine veze, 2004. godine su počeli živjeti zajedno, a od prvog dana su jedno drugome bili najveća podrška.

Tek 2010. godine odlučili su se na veliki korak te su se vjenčali na diskretnoj ceremoniji održanoj u Novom Meksiku. Od tada su vodili život daleko od kamera i svjetla reflektora, sve do prošle godine kada je glumac ponovno navukao kapu i uzeo u ruke bič kako bi ponovno utjelovio lik Indiane Jonesa.

značajni pogledi

Svi su gledali u njih, a Harrison Ford samo u nju: Haljina Caliste Flockhart bila je pun pogodak

Pogledaj galeriju

Ove godine tijekom dodjele Critics Choice Awards uslijedio je jedan od najemotivnijih trenutaka kada je Harrison primio nagradu za životno djelo. Zahvalio je Calisti na podršci, a na oči su mu navrle suze: 'Želim zahvaliti mojoj divnoj suprugi Calisti Flockhart koja me podržava kada mi treba puno podrške. A ja trebam puno podrške.' A na njegove riječi nitko nije mogao ostati ravnodušan.