modna neustrašivost

Haljina o kojoj će se još dugo pričati: Maja Šuput privukla je pažnju u kreaciji stvorenoj samo za najhrabrije

22.05.2022 u 21:26

Bionic
Reading

Maja Šuput odlično se snašla u ulozi voditeljice showa 'Ples sa zvijezdama', a u svakoj emisiji oduševljava i zanimljivim modnim kombinacijama. Za polufinalnu večer pripremila je još jedan stajling koji nije mogao proći nezapaženo

U napetoj polufinalnoj večeri 'Plesa sa zvijezdama' pet parova bori se za ulazak u finale i pred njima nije lak zadatak. A lagan zadatak nema ni Maja Šuput, koja je ove sezone preuzela ulogu voditeljice popularnog showa. Osim što se sjajno snašla u toj ulozi, Maja obožavatelje i gledatelje iz emisije u emisiju oduševljava zanimljivim modni kombinacijama. Za polufinalne je odabrala haljinu koja doista mami poglede.

Prugasta, crno-bijela haljina isticala se doista hrabrim krojem detaljima. Na jednoj strani krasio ju je til u obliku lepeze, a definitivno najviše pogleda privlačili su hrabri prorezi sa strane koji su u punoj sjaju otkrivali Majinu besprijekornu figuru.

Maja je poznata po tome da se ne boji modnog eksperimentiranja te će za javne nastupe rijetko kada posegnuti za nečim 'običnim' i neupadljivim. Kada je u pitanju pozornica vjerna je savjetima stilista i svog bliskog prijatelja Marka Grubnića, koji je bio zaslužan i za ovo njezino, još jedno eklektično izdanje.

Efektna kreacija po uzoru na glamurozne večernje haljine imala je i zanimljiv detalj - našivenu tkaninu sa strane koja je dala posve novu dimenziju ovom stajlingu koji je za one koji se, kada je o modi riječ, ne ustručavaju eksperimentirati.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL