SRETNA OBITELJ

Maja Šuput počastila fanove novom obiteljskom fotografijom koja topi srca, sve oči uprte u Blooma: 'Joj, te malene cipelice'

02.05.2022 u 12:53

Bionic
Reading

'Kraljica svadbi' i uspješna poduzetnica koju gledatelji trenutno mogu pratiti u voditeljskoj ulozi u showu 'Ples sa zvijezdama' svoje je pratitelje razgalila prizorom sa svojom malom obitelji. Kao i uvijek, poziraju u stylish kombinaciji

Maja Šuput je i proteklog vikenda privukla pažnju svojim smjelim stajlingom. Iz publike ju je, dok je vodila emisiju 'Zvijezde pjevaju', ovog puta promatrao suprug Nenad Tatarinov, s kojim je ranije uz njihovog sinčića pozirala na fotografiji kojom su svima čestitali Praznik rada. 'Sretan Praznik rada ekipa. Nadam se da doista danas odmarate, uživate u ljubavi, hrani i neradu', poručila je pjevačica.

Po tko zna koji put mališan je pobrao svu pažnju. 'Prekrasni no Bloom ipak najslađi', 'Kao lutka', 'Joj, te malene Bloomove cipelice', 'Ma taj mali med medeni', 'Ovaj mali, joooj', padali su komentari i emotikoni srca.

Inače, Maja je otkrila kako se nosi s hejterskim komentarima. 'Nikada nisam pratila forume niti te članke na portalima. Eventualno ako netko nešto ružno napiše na Instagramu, blokiram ga. Jer je to moja kućica. Čak nemam problem kad netko napiše da mu se nešto ne sviđa, ali imam kad napiše nešto baš ružno. To smatram osobnim, taj govor mržnje. To nije moj stil i voljela bih da su i moji pratitelji takvi', rekla je za Story. Nasmije je glup komentar, a mrzitelje samo izbriše.

Najavila je da će uskoro izbaciti make up za djevojčice by Majushka i dvije domaće suradnje te jednu internacionalnu, a kad je riječ o glazbi, pohvalila se da je rasprodana do kraja godine.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL