PUKLA LJUBAV?

Brzo ju je osvojio, a još brže izgubio: Nakon ovih fotografija svi se pitaju je li se nova djevojka Brada Pitta vratila suprugu

25.10.2020 u 23:09

Bionic
Reading

Baš kada se činilo da ništa ne može stati na kraj novoj ljubavnoj vezi Brada Pitta i 27-godišnje njemačke manekenke Nicole Poturalski s kojom je holivudski zavodnik intenzivno provodio vrijeme u Europi, pojavile su fotografije koje bacaju sumnju na to da se lijepa Njemica vratila svom 41 godinu starijem suprugu Rolandu Maryju, u čijem su se restoranu Pitt i ljepotica prvotno i upoznali

Zajedno su partijali u Berlinu i putovali Francuskom, odveo ju je čak i u dvorac u kojem se na vječnu ljubav zakunuo bivšoj supruzi Angelini Jolie, a onda se dogodio nagli preokret. Mnogi se sada pitaju je li vezi Brada Pitta i mlađahne manekenke Nicole Poturalski došao kraj?

Na kraj ljubavne romanse holivudskog glumca i 27-godišnje Njemice ukazuju nove fotografije koje kolaju internetom. Daily Mail je objavio paparazzi fotografije koje bi mogle biti dokaz da se 27-godišnja ljepotica vratila 68-godišnjem suprugu, njemačkom vlasniku restorana Rolandu Maryju.

Samo mjesec dana nakon njihova romantičnog boravka u Francuskoj, manekenka je snimljena na romantičnoj večeri u društvu supruga i nekolicine prijatelja, a sudeći prema fotografijama koje su isplivale u javnost ljepotica se odlično zabavljala.

Poturalski koja s Maryjem ima sedmogodišnjeg sina uživala je u suprugovom društvu u njegovu restoranu Borchardt, a po izlasku iz restorana suprugu je uputila i romantični znak pažnje, pokazavši mu rukama srce.

Njihov je otvoreni koncept braka i činjenicu da se viđaju s drugim ljudima mnoge zbunio, no njima takav odnos očito odgovara. Mary nije ljubomoran na njezina viđanja s drugim muškarcima, pa mu tako nije smetalo ni kada se Nicole viđala s 56-godišnjim Bradom.

Upravo je u njegovom restoranu u Berlinu lijepa Njemica koju uspoređuju s Angelinom Jolie i Irinom Shayk upoznala Brada Pitta s kojim se intenzivno viđala proteklih mjeseci.

Obzirom da Nicole i Roland nakon večere nisu kući otišli zajedno, ostaje nerazjašnjeno jesu li supružnici tek dobri prijatelji i supružnici samo na papiru ili su obnovili svoju ljubav, kao i to je li manekenka okončala svoju vezu s Bradom ili njihova ljubav i dalje cvjeta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Monday back to work

Objavu dijeli Nico (@nico.potur)