NICOLE POTURALSKI

Sada je jasno čime je zavela Brada Pitta: Zgodna Njemica pohvalila se svojom figurom u bikiniju

23.10.2020 u 09:24

Bionic
Reading

Otkako je u javnosti poput bombe odjeknula vijest o njezinoj vezi s Bradom Pittom, atraktivna Njemica poljskih korijena postala je prava senzacija. Nema tko više ne zna za ime Nicole Poturalski, a zgodna brineta to itekako zna iskoristiti

Sve do nedavno bila je samozatajni model sa stalnom adresom u Berlinu, a danas je ime Nicole Poturalski itekako poznato. Ona je nova djevojka Brada Pitta, a zbog veze s holivudskim šarmerom, otvorila si je mnoga vrata u modnoj industriji.

No, nije joj samo nova ljubav pomogla u tome. Nicole Poturalski itekako ima predispozicije postati novim superodelom.

Ova atraktivna Njemica poljskih korijena osim lijepog lica, punih usana i svijetlih očiju, zbog čega nevjerojatno nalikuje Irini Shayk, ima sjajnu figuru.

To je sada predočila javnosti putem svog javnog Instagram profila na kojem je prati nevjerojatnih 230 tisuća ljudi.

Dok je u kupaonici hotelske sobe pozirala prije posljednjeg snimanja, nogi su ostali bez daha vidjevši njezino savršeno oblikovano tijelo. Skladna figura, ravan trbuh i gotovo savršene proporcije došle su do izražaja, a mnogima je iste sekunde bilo jasno čime je to uspjela zavesti omiljenog holivudskog glumca.

Nicole je paradirala u bikiniju leopard uzorka te se požalila kako nije vrijeme za plažu, ali će si zato priuštiti dan u spa centru.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Boiling...

Objavu dijeli Nico (@nico.potur)