usprkos dijagnozi

Bruce Willis i njegova Emma uživaju u svakom trenutku, a ova fotografija sve je raznježila: 'I ja njega volim.'

13.10.2022 u 20:05

Bionic
Reading

Emma Heming na svom je Instagram profilu podijelila novu fotografiju sa suprugom Bruceom Willisom. Nasmiješeni i dobro raspoloženi, par dokazuje kako uspijeva, unatoč glumčevoj borbi s afazijom, svakodnevno uživati u malim stvarima

'I ja njega volim', napisala je 44-godišnj Emma Heming uz fotografiju koju je podijelila na svom Instagram Storyju. Objavljena fotografije prikazuje 67-godišnjeg Brucea Willisa s tamnom šiltericom na glavi kako u obraz ljubi svoju voljenu supruge Emmu koja sa širokim osmijehom na licu ne krije radost i sreću.

Emma Heming nedavno je progovorila o tome kako dijagnoza afazije njezina supruga ima 'paralizirajuću' tugu s kojom ona uči živjeti. 'Ovo je bilo ljeto samootkrivanja - pronalaska novih hobija, izlaska iz svoje zone komfora i održavanja aktivnog života,' napisala je Emma u kolovozu. Međutim, ta njezina ojavakod nekih pratitelja naišla je na negativnu reakciju jer je podijelila svoje probleme, a neki su joj to toliko spustili da su je nazvali 'kraljicom drame'. No, Emma je brzo juzvratila kritičarima mudrim riječima koje je njezin suprug podijelio s njom.

'Kada vam nije dopušteno govoriti o tuzi, brizi o sebi ili biti čovjek u svijetu na dan podizanja svijesti o tuzi...', napisala je manekenka u Instagram Storyju u to vrijeme.

Emma je još u ožujku otkrila da Bruce Willis pati od afazije i da će se zbog toga povući iz svoje glumačke karijere. To zdravstveno stanje, kako navodi klinika Mayo, može utjecati na sposobnost osobe da govori, piše i razumije jezik, usmeni i pisani, a obično se javlja nakon moždanog udara ili ozljede glave.

'S Bruceovim nevjerojatnim obožavateljima, kao i s obitelj, htjeli smo podijeliti da naš voljeni Bruce ima zdravstvenih problema i da mu je nedavno dijagnosticirana afazija, što utječe na njegove kognitivne sposobnosti,' podijelila je Bruceova obitelj tada.

'Ovo je stvarno izazovno vrijeme za našu obitelj i jako smo zahvalni na vašoj neprestanoj ljubavi, suosjećanju i podršci. Prolazimo kroz ovo kao snažna obitelj i htjeli smo uključiti njegove obožavatelje jer znamo koliko vam on znači, kao i vi njemu,' napisali su.

Otkako je njegova dijagnoza objavljena u javnosti, slavni glumac nekoliko je puta bio u javnosti, a činilo se da je dobro raspoložen. U svibnju je uživao u sunčanom danu s prijateljima, a kasnije je viđen kako igra košarku s prijateljima. Inače, Emma Heming i Bruce Willis, koji imaju dvije zajedničke kćeri, Mabel (10) i Evelyn (8), vjenčali su se 2009. godine.

Bruce je prethodno bio u braku s Demi Moore od 1987. do 2000. Njih dvoje imaju troje djece: 34-godišnju Rumer, 31-godišnju Scout te 28-godišnju Tallulah.